Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem és ellenszenv egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem és ellenszenv egyszerre, lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején a történetemet. Néhány hónapja megismertem egy lányt, akibe szépen fokozatosan beleszerettem. Először még csak tetszett nekem, mostanra viszont már szinte belehalok, annyira szeretem. Ugyanakkor rajta semmi olyan nem látszik, hogy ugyanezt érezné viszont irántam, sőt az elmúlt pár napban mintha még direkt kerülné is a társaságomat (például amikor együtt vagyunk néhányan a folyosón óra előtt, ő a lehető legmesszebbre áll tőlem). Szerintem valamit már megsejtett a dologból (bár ebben nem vagyok biztos), és hát nem éppen jól fogadta az egészet. Éppen ezért én is egyre gyakrabban gondolok arra, hogy mégis mi a francért várjak én olyan valakire, aki magasból tesz a fejemre. Ma már odáig jutottam, hogy az eddigi nagy szerelmem elég rendes ellenszenvbe ment át, többet inkább nem is akarom látni. Szerintetek ez normális így? És egyáltalán megmondjam neki az egész dolgot, vagy úgysincs semmi esélyem nála ezek után? :/

Jó tanácsokat kérnék!

17/F

2012. dec. 14. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajna velem is ugyanez a helyzet,főleg ma,hogy egész nap le se szart,de azért a buszon üljek mellé.Azért se ültem.Szeretem,tudja szerintem,de már kezdem kicsit ''utálni''.úgyhogy énse tudom hogy most mi van.
2012. dec. 14. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Inkább azt mondanám, hogy dühös vagy rá az elutasításáért, vagy legalább is azért a viselkedésért, amit te elutasításnak érzel. Ez nem igazán ellenszenv, hanem a csalódás miatt harag.

Hogy esélyed lenne-e ezek után, (mert lehet, hogy csak félreérted a viselkedését) azt akkor fogod megtudni, ha beszélsz vele konkrétan az érzéseidről. Akkor legalább egyértelművé válik számodra, hogy ő mit akar.

2012. dec. 14. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem. Szerelem az nem fér meg ellenszenvvel. szerelem eleve az ,ami beteljesül. Addig csak vágy,vonzódás van. Ez egy vágy nálad iránta, de unszimpátiával keveredve. Ennek köze nincs a szerelemhez. nekem is volt már olyan lány, aki annyira gyönyörű volt mint az állom, de mégsem bírtam elviselni az egész lényét, de valami vonzzot benne.
2012. dec. 14. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Kölcsöntelen szerelem.

Ez nem szerelem,esetleg magad részéről.De nem lehetünk biztosak benne,nem látunk a csaj fejébe.

2012. dec. 16. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!