Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy terhes?
Tudom rengeteg kérdés hangzott el már ezzel kapcsolatban, de nagyon szeretném megtudni más hasonló helyzetben lévő emberek tapasztalatait, s ezzel megnyugtatni, vagy esetleg több információhoz juttatni a barátnőmet :)
Szóval a következő helyzet áll fenn. Az egyik barátnőm 9 napja feküdt le a partnerével, azonban nem védekeztek, hanem csak....a "kiszállós módszert alkalmazták"...:/ Itt természetesen felmerülhet a kérdés, h a srác előnedvében voltak e spermák...stb stb, de erről már rengeteg dolgot olvastunk, s a válasz IGEN, lehettek benne és lehet, hogy terhes. Azonban 9 nap elteltével semmit sem érez a lány, a teste ugyanúgy "működik", semmi jele annak, hogy esetleg terhes lenne. Se émelygés, se fáradékonyság, se szagokra való érzékenység, se pecsételő vérzés, se nagyobb étvágy, egyszóval tényleg semmi. Csak az aggodalom.:( A teszt elvégzéséig azonban van még néhány nap, ezért szeretném ha néhányan elmondanátok a véleményeteket, szerintetek ilyen körülmények között lehetséges a terhesség?
Mindenki válaszát előre is köszönöm, a "fejmosás" rész már megvolt, személyemtől...és csak reménykedni tudok, hogy nem terhes a lány.
Lehet terhes.
És azért nem érez semmit, mert még nincs is mit éreznie!
Vannak olyan szuper érzékeny egyének, akik már a beágyazódást is megérzik, de 9 nappal az aktus után még az se ment végbe.
1-3 nap megtermékenyülés
7 napig vándorol a pete
és csak azután kezd el beágyazódni
A beágyazódás pedig 5 napig tart.
Holnap még teljesen felesleges. Nem létezik olyan teszt, ami kimutatná, lévén, hogy a beágyazódás még be sem fejeződött.
A HCG szint ekkorra még nem éri el azt a mennyiséget, amit ki tudna mutatni egy terhességi teszt.
Legelőször a 14. napon lehet, de még az se 100 %, ahogy előttem is írták.
Olvasgass!
Saját tapasztalat: 21. napon teszteltem pozitívat, addig negatív volt. Ilyen is előfordul.
De nem tudom megérteni hogy miért kell felelőtlenül sexelni... Jó ez hogy az ember azon izgul 2 hétig, hogy most terhes vagy nem terhes,ha igen mit csinál 18 évesen...
A másik meg hogy egy ilyen műtétnek akár lehet az is a következménye, hogy többet nem lesz soha az életbe terhes.. akkor se ha majd lesz olyan párja akinek szülne. Nem értem én ezt a mai világot :|
Ha elvetetné, akkor mi a f.szért így "védekezik"?
Vegyél neki egy csomag kotont, hátha akkor használja.
Borzasztó, hogy ilyen felelőtlen, idióta emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!