Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehet egy nővel ilyet a férje?
Mi a véleményetek erről a lányról,illetve rról,amit vele tettek?
Tényleg vannak ilyen gusztustalan férfiak?
ma 11:24
ugyanezen a véleményen vagyok
csupán másoké is érdekelne az esettel kapcsolatban....
szerintem az ilyen ügyekről beszélgessünk,és ne arról,hogy Paris Hilton hányadik kiskutyáját vásárolta meg....
Tudod, az a baj, hogy a nők ezt hagyják! ha már az elején fellázadtak volna, és ott hagyták volna ezt az egész ostoba hímtársadalmat, akkor ez nem lenne, mert félnének, legalábbis tartanának tőlük a hímállatok.
De mivel sok nőt már kiskorában átmostak, és nekik ez így természetes, így ezt el kell viselniük. Persze biztos vannak ott is rátermettebb nők, akik nem hagyják magukat. Tudod te is, hogy működik a manipuláció! Nos ezek a vallások és pasik mind erre alapoznak és sikerrel használják is!
Az okos nő az már régen lecsapta volna az ilyet egy lapáttal, vagy feldarabolta volna, esetleg beletett volna egy arzén vagy gyilkos gombát a kajájába!
De ezek a szerencsétlenek azt hiszik rabok, és ez így van rendjén.
De egyszer csak fellázadnak, ahogy a rabszolgák is megtették. Elvileg az emberiség fejlődik, csak egyes hímek akarják visszatartani ezt önös érdekekből.
Mert ugye a pasik önzők.
ma 11:49
Az ott élő lányok nem tehetnek semmit,hiszen férjhez menniük muszáj,és gondolom a legtöbb birka ilyen
olyat is hallottam,hogy ugye az arcukat el kell takarniuk,de volt egy feleség,akinek gyönyörű érzéki szemei voltak,és erre sok férfi fel is figyelt,de a férj féltékenységből megvakította a nőt!
vannak olyan könyvek,amik pont az ilyen nők életéről szólnak,próbálnak is menekülni,kivándorolni más országokba ezek a nők,de gondolom ezért is halálbüntetés jár,ha még időben elkapják őket.....
én semmit,és senkit sem akarom megváltani
csak rettenetesen sajnálom ezeket a nőket.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!