Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tehet egy nővel ilyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehet egy nővel ilyet a férje?

Figyelt kérdés

[link]

Mi a véleményetek erről a lányról,illetve rról,amit vele tettek?

Tényleg vannak ilyen gusztustalan férfiak?

2012. dec. 14. 09:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

számodra gusztustalan, nekik meg ez a "rend", ebben élnek, ezek a szabályaik.

gondolj csak bele, ismerünk mi is egy sötét középkort, ahol voltak boszorkány üldözések, égetések, meg keresztes háborúk is. miért? a vallás nevében és kalandvágyból természetesen. a keresztesek is rá akarták kényszeríteni a vallásukat a hitetlenekre, aztán ott vannak a misszionáriusok, aztán az indiánok kiirtói, stb. na akkor most melyik kultúra szebb és jobb?

itt inkább az a kérdés, hogy hova tud fejlődni az emberiség, és mikor veszi észre azt, hogy ami most van az nem igazán jó irány.

és félreértés ne essék, nem védeni akarom a csonkítókat. csak azt mondom, hogy nem ennyire egyértelmű a dolog, meg kell nézni a másik oldalt is. vallás, szokás, törvény, hit.

2012. dec. 14. 10:48
 12/34 A kérdező kommentje:

Jó,és akkor ez ok arra,hogy ilyen egyáltalán előforduljon?

mit érezhet az a nő,miközben belevágnak a húsába,vagy harapofogóval lecsípik az orrát?

szóval a vallás,a törvény ok lehet az emberkínzásra,illetve a csonkításra

jó inkvizíció!

de a sötét középkornak már nem vége?

2012. dec. 14. 11:01
 13/34 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésfeltevésnek egyébként mi volt a célja? Mert nem sok értelmét látom.
2012. dec. 14. 11:09
 14/34 A kérdező kommentje:

"Mi a véleményetek erről a lányról,illetve arról,amit vele tettek?"

Számodra mi nem egyértelmű?

Véleményekre voltam kíváncsi,olvasd el a magyarázatot is!

Mert az olyan kérdéseknek van értelme,"hogy rám mosolygott,tetszek neki?"

pfff

2012. dec. 14. 11:11
 15/34 anonim ***** válasza:

mit érez egy virág, amikor letéped? mit érez egy katona, amikor harcba megy és ölnie kell? mit érez a fogoly, akit megkínoznak?

ismétlem önmagam: ne csak a te szemszögedből nézd a dolgokat. léteznek másféle kultúrák és az most baromira mindegy, hogy a sötét középkornak vége vagy sem. nem vagyunk egyforma szinten és mindent ki lehet forgatni, mindent meg lehet magyarázni egy másik nézőpontból.

éppen ezért feleslegesen vitatkozunk erről, mert én nem tudlak téged meggyőzni arról, hogy ne a saját értékrended szerint, azonnal ítélkezz hanem próbáld megvizsgálni a dolgot mások fejével.

te meg nem tudsz engem meggyőzni arról, hogy ez a csonkítás barbárság.

akkor most kinek van igaza? :)

ismétlem: nem abban a kultúrában élünk, mások az értékrendjeink, máshogy neveltek bennünket. nem egy-egy emberen múlik, hogy mit fogadnak el hanem egy egész embercsoporton, országon, vezetőkön.

...nincs világos-szürke, nincs sötét-szürke. csak fekete és fehér van...? nem szabad csak szélsőségekben gondolkodni.

2012. dec. 14. 11:13
 16/34 anonim ***** válasza:
Nem látom értelmét a negativitás terjesztésének és az ilyen tettek reklámozásának. Most linkeljünk be ide minden bűncselekményről szóló hírt? Normális ember elítéli íz ilyet, ezért nem értem, hogy minek tetted fel a kérdést.
2012. dec. 14. 11:16
 17/34 A kérdező kommentje:

"Normális ember elítéli íz ilyet,"

szimplán érdekel,hogy mit gondolnak erről az emberek

hol olvastad,hogy én támogatnám az esetet?

2012. dec. 14. 11:19
 18/34 A kérdező kommentje:

"te meg nem tudsz engem meggyőzni arról, hogy ez a csonkítás barbárság."

nem,én nem mondtam hogy ez barbárság,kegyetlenség,és gyanítom ha némelyik élvezi

2012. dec. 14. 11:21
 19/34 A kérdező kommentje:

ha*

hogy

2012. dec. 14. 11:22
 20/34 anonim ***** válasza:
Nem mondtam olyat, hogy támogatod az esetet. Viszont ismétlem magam, kulturális háttér ide vagy oda, számomra elfogadhatatlan az emberek kínzása akármilyen okból is, ebből indultam ki.
2012. dec. 14. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!