Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek melyik jön be inkább?
Figyelt kérdés
1. Kedves, közvetlen, nagymenő, bulis, nyomulós, szépfiú nagyképű, komolytalan.
2. Félénk, jótanuló, jóképű, komoly.
3. Humoros, kedves, közvetlen, komolytalan, nem jóképű.
4. Komoly, okostojás, nem jóképű, nagyképű.
Ja és még lehetne variálni. Nektek milyen tulajdonságok számítanak?
2009. aug. 21. 21:04
1/11 anonim válasza:
1.bulis,vicces,okos,jóképű,kedves,közvetlen és HŰSÉGES
2/11 anonim válasza:
1. Kedves, közvetlen, nagymenő, bulis, nyomulós, szépfiú nagyképű, komolytalan.
3/11 anonim válasza:
Külön variációm: közvetlen,okos,jóképű,HA KELL komoly,humoros,aranyos
4/11 anonim válasza:
ez így nehéz,de mondjuk összeválogatom:
kedves,közvetlen,menő,bulizós,szépfiú,komolytalan de ha kell komoly,humoros és azért ne legyen üres a feje szval tanuljon.Ne legyen stréber,de sztem 3-4-5 simán belefér attól még menő:D
5/11 anonim válasza:
Lehet kilógok a sorból, de nekem a 2. jön be. Nem szeretem a bulizós (egy-két buli még elmegy), nagyképű, nyomulós, nagymenő, komolytalan fiúkat.
6/11 anonim válasza:
3.:D humoros kedves közvetlen komolytalan bár nekem azért fontos a külső is... nekem nagyon fontos hogy őszinte legyen.
7/11 anonim válasza:
komoy, udvarias, megértő, hűséges
8/11 anonim válasza:
3. Humoros, kedves, közvetlen, komolytalan, nem jóképű.
9/11 anonim válasza:
kedves, közvetlen, humoros, őszinte, hűséges, okos, viszonylag jóképű de nem szépfiú
20/L
10/11 anonim válasza:
variálok: humoros, kedves, közvetlen, jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!