Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A sovány csajok a szebbek (úgyértve h sovány, kicsi mell, lapos fenék, de mégis szép) v kicsitt teltebb (íves) lányok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 20:45
21/25 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok és 49-50 kg.
Nincs kint egy bordám se, és a csípőcsontom se áll ki. Van rajtam úgy 1-2 kb plussz egy pici a hasamon a combomon a fenekemen.A csípőm kerek, a mellem 75B, és a popsim is formás [eddigi vélemények alapján] 15L
ez a kicsit teltebb?
{pontosítani kéne}
22/25 anonim válasza:
Kedves utolsó Válaszoló! Hogy Neked is válaszoljak, tökéletes alakod van!!!
23/25 anonim válasza:
helo! előző nőm tetett volt nagy mellekkel a mostani vékony kis mellekkel:) én szeretem mind2-t:)
24/25 anonim válasza:
ha engem kérdezne valaki igaz lány vagyok, lehet nem kéne írjak nagyon, mert a fiúknak szól a kérdés, hát szerintem ez is korfüggő.Az idősebb pasik jobban szeretik a kerek idomokat, míg a serdülő fiúk pedig a vékonyabb, fejlődésbenlévő lányokat. Én magamon ezt tapasztaltam egész életemben.Váltakozott a testsújom, így voltam vékony is, most pedig olyan fogni lehet rajtam tipus vagyok. van seggem (nem kicsi, de ez sokaknak izgató veszem észre), és sajnos a derekamra is jött, de sokan azt mondják arányosan.Van aki azt mondja így hogy ne fogyjak így a jó, és anno"volt mikor 55 kg. voltam akkor igen csak vékony voltam fogyásra kéztettek állandóan.Soha nem tudtam jól érezni magam.SZerintem mindenki megtalálja azt a fiút akinek úgy tetszik ahogy van, mert a vélemények arányosan megoszlanak a fiúk terén. hülyeség küzdeni a kg.-okkal egy férfi kedvéért,mert akkor ha nem sikerül fogyni,örökre szomorú maradsz, és elégedetlen magaddal, és egy nő akkor a legszebb ha elégedett a testével, és önmagával :)Tapasztalat!
25/25 anonim válasza:
14-20 év: gebe
20-25 év: még ők sem tudják
25 év fölött: akin van mit fogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!