Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A sovány csajok a szebbek (úgyértve h sovány, kicsi mell, lapos fenék, de mégis szép) v kicsitt teltebb (íves) lányok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 20:45
11/25 anonim válasza:
Istenem mennyi agyatlan van itt. Ki beszélt hájpacniról? Vannak csajok, akik nem vékonyak, de egyáltalán nem kövérek. Szerintem jó ha egy csajon lehet mit fogni. Csontvázakon mit tudtok fogni? A csontjait. Gyerekek...
bakter
12/25 anonim válasza:
Az én barátnőm vékony, ééés isteni^^ Azatuti én mondom;):P
14/25 anonim válasza:
na akkor most áljunk meg 1 szóra nem arról volt szó, hogy vékony és dagadt hanem arról, hogy sovány vagy átlagos testalkatu.másszóval olyan akinek kint van az összes bordálya bordája és semmi melle semmi fenék vagy olyan csaj akinek van cicije popsija minden tehát formás.és én a második mellet teszem le a voksom.
15/25 anonim válasza:
Csak ugyanazt tudom elmondani, amit erre a kérdésre is írtam válasznak..direkt kiélezve van feltéve a kérdés, mit szerettek jobban a csontsovány, semmi melle, egyáltalán nem nőies undorító izéket vagy a kicsit teltebb(nah persze..kicsit..hihető) lányokat...ehh
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
16/25 anonim válasza:
Hát mi neked a sovány?Az,hogy vékony?Mert én vékony vagyok az 55 kilómmal,kicsi a mellem,de nem lapos a fenekem.Ha valaki azt mondja,hogy sovány,akkor persze,hogy a csontvázakra gondol.A kérdés csak,hogy ez a két kategória van?Vagyis le kell szólni,azt aki vékony,és az persze,hogy nem baj,hogy van itt meg ott egy kis zsirocska,de a vékonyakat le kell szólni,mert biztos anorexiás dögök.És természetes,hogy te a "kicsit teltebb" vagy,de akkor miért kell leszólni a másikat aki vékony?És csodálkoztok,hogy a ducibbaknak beszólnak,mert azt hiszik,hogy övék a világ.Nem értem...
17/25 anonim válasza:
Ez is függ, mert van akinek az áll jól ha csonti, de van amelyiknek a picit testesebb. Én úgy vagyok vele, hogy szeretem, ha van mit fogni rajta. Ha kilókkal akarom kifelyezni akkor egy 165 cm es lány ne legyen nagyon kevesebb 60 kilónál, de ne legyen több 70nél. Tehát marad az aranyközépút a 65 kiló. Nem szeretek úszni a zsírban, de azt sem, hogy átkarolom a derekát és érzem a medencecsontját. De én szinte bárkit szeretni tudok:)
18/25 anonim válasza:
kicsit teltebb (nem hájas) lányok.
19/25 anonim válasza:
Azt hiszem látszik az intelligencia,aki a sovány mellett voksolt,mindenkit lepontoztak.Vajon miért?Kedves kerekebb lányok,ez van.De ha valaki válaszol,a saját izlését irja le,miért kell lepontozni?Ennyi erővel ird oda,hogy csak azok irjanak,akiknek a duci tetszik.
20/25 anonim válasza:
A 08-22-i 09:28-as vagyok! Szeretném a válaszom kijavítani: Nekem a közepes testalkatú lányok tetszenek, de az sem baj, ha kicsit telt! Akit akaratomon kívül megbántottam, kérem ne haragudjon!!! Nem ez volt a szándékom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!