Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok, és? :D Ezzel mi a baj? 14 éves fejjel értelmesebben gondolkodom mint egy felnőtt és írni is tudok. :D Tehát elárulnátok mi baj van azzal ha valaki 14? :D
Sok gond van a mai 13-14 éves korosztállyal. De tudod létezik olyan hogy tisztelet a kivételnek.
És most ezzel a gyerekes kijelentéssel "hogy de én igen felnőtt/felnőttes" vagyok leírtad magad.
Tudod mitől érett egy gyerek? hogy beismeri a korlátait azaz tudja hol a helye mint gyerek! Mert igen a mai gyerekek játsszák a felnőttet.
Hiába vagy értelmes és jó helyes író 14 év az 14 év tapasztalati ismeret és nem 18,20,30 vagy több.
Szóval nincs gond ha 14 vagy csak ilyen korban tisztelni kell az idősebbet még ha tudod is hogy nem a legértelmesebb vagy okosabb... Lehet hogy a gyerekeket lenézik a felnőttek, de mert még naivak és tapasztalatlanok. Bár tagadhatatlan, hogy a felnőttek is gyakran gyerekesen viselkednek a gyerekkel szemben. De felháborító hogy a mai fiatalok többség milyen hangnemet meg nem enged magának... Szóval a saját kotrásaitok végett alapozzák meg a mai tizen éveseket.
ebben igazad van, hogy ha elárulom hogy 14 éves vagyok, akkor mindjárt lenéznek, de ezzel nem kell törődni, nem ismernek, nem tudhatják milyen vagyok.
amúgy gratulálok tudsz írni fúúha.. tudod erre 1.ben mindenkit megtanítanak ;)
azt senki nem vitatja, h a tiniknek is vannak értelmes gondolataik, de nem vagytok érettek
én fiatalabb voltam pár évvel a kérdezőnél, mikor huszonéves srácokkal cseteltem, sokan nem vették észre a korom, szerencsére nem lett belőle baj
itt is sokan bár úgy tűnik magas lóról beszélnek, de szerintem sokakból a jóindulat szól, a ti védelmetek érdekében, mert sokan kihasználják a kamasz gyerekek természetes naivságát, és a naivság az nem butaságot jelent, hanem érzelmi éretlenséget, amivel nincs is probléma
Nincs vele baj, végülis, de ha már bele szeretnék kötni vmiben, azt mondanám:
Itt egy 14 éves, aki feltesz egy logikailag teljesen értelemtlen kérdést, majd úgy állítja be maga előtt, mintha az nagyon nagyon értelmes lenne. Az egy dolog, hogy te értelemsnek hiszed magad, jó ezt igazolni önmagunk előtt , de ne vegyél rá mérget, hogy a kérdésed valóban értelmes is.
Nincs ezzel semmi gond, kamaszosan aranyos dolog. Egy bizonyos határon belül.
Az, hogy azt hiszitek ti sz.rtátok a spanyolviaszt!
Írni meg alap ennyi idősen, és a szobatisztaság is fontos. :)
Sajnos nem alap a helyesírás. Se 14 évesen se akárhogy. Rendben elfogadom ,hogy fiatalabb vagyok és tapasztalatlanabb vagyok mint ti.
Mindenkinek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!