Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, és? :D Ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

14 éves vagyok, és? :D Ezzel mi a baj? 14 éves fejjel értelmesebben gondolkodom mint egy felnőtt és írni is tudok. :D Tehát elárulnátok mi baj van azzal ha valaki 14? :D

Figyelt kérdés
Ès légyszi értelmes és őszinte válaszokat adjatok!:)
2012. dec. 13. 20:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
29%
Az a gond hogy ezen az oldalon ha valaki 13-14 éves akkor mindjárt le kell nézni..Én egyetértek a kérdezővel, lehet hogy 14 évesen már értelmesebb, mint sok felnőtt ezen az oldalon. 13/L
2012. dec. 13. 20:37
 22/37 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, amit az első. Még gyerek vagy... De tény, hogy vannak elég sötét felnőttek is... :)
2012. dec. 13. 20:38
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Sok gond van a mai 13-14 éves korosztállyal. De tudod létezik olyan hogy tisztelet a kivételnek.

És most ezzel a gyerekes kijelentéssel "hogy de én igen felnőtt/felnőttes" vagyok leírtad magad.

Tudod mitől érett egy gyerek? hogy beismeri a korlátait azaz tudja hol a helye mint gyerek! Mert igen a mai gyerekek játsszák a felnőttet.

Hiába vagy értelmes és jó helyes író 14 év az 14 év tapasztalati ismeret és nem 18,20,30 vagy több.

Szóval nincs gond ha 14 vagy csak ilyen korban tisztelni kell az idősebbet még ha tudod is hogy nem a legértelmesebb vagy okosabb... Lehet hogy a gyerekeket lenézik a felnőttek, de mert még naivak és tapasztalatlanok. Bár tagadhatatlan, hogy a felnőttek is gyakran gyerekesen viselkednek a gyerekkel szemben. De felháborító hogy a mai fiatalok többség milyen hangnemet meg nem enged magának... Szóval a saját kotrásaitok végett alapozzák meg a mai tizen éveseket.

2012. dec. 13. 20:46
 24/37 anonim ***** válasza:
nem nem kell lenézni,de az nevetséges ha párkapcsolati,gyereknevelés és szex kérdésben tanácsot adnak a 13-15 évesek..amúgy igen ezen az oldalon sok buta,idióta, ember van az interneten megtalálható még olyan is akinek az intelligenciája a béka segge alatt van,de ettől függetlenül egy 13-14 évesen ne gondolja már azt hogy Ő értelmesebb,meg érettebb,mint egy felnőtt..
2012. dec. 13. 20:47
 25/37 anonim ***** válasza:

ebben igazad van, hogy ha elárulom hogy 14 éves vagyok, akkor mindjárt lenéznek, de ezzel nem kell törődni, nem ismernek, nem tudhatják milyen vagyok.

amúgy gratulálok tudsz írni fúúha.. tudod erre 1.ben mindenkit megtanítanak ;)

26/37 anonim ***** válasza:

azt senki nem vitatja, h a tiniknek is vannak értelmes gondolataik, de nem vagytok érettek

én fiatalabb voltam pár évvel a kérdezőnél, mikor huszonéves srácokkal cseteltem, sokan nem vették észre a korom, szerencsére nem lett belőle baj

itt is sokan bár úgy tűnik magas lóról beszélnek, de szerintem sokakból a jóindulat szól, a ti védelmetek érdekében, mert sokan kihasználják a kamasz gyerekek természetes naivságát, és a naivság az nem butaságot jelent, hanem érzelmi éretlenséget, amivel nincs is probléma

27/37 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%
hát figyelj 1 nagyon alul kvalifikált felnőtthöz képest biztos értelmes vagy de ne a legaljához viszonyítsunk már.
2012. dec. 13. 20:48
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Nincs vele baj, végülis, de ha már bele szeretnék kötni vmiben, azt mondanám:

Itt egy 14 éves, aki feltesz egy logikailag teljesen értelemtlen kérdést, majd úgy állítja be maga előtt, mintha az nagyon nagyon értelmes lenne. Az egy dolog, hogy te értelemsnek hiszed magad, jó ezt igazolni önmagunk előtt , de ne vegyél rá mérget, hogy a kérdésed valóban értelmes is.

Nincs ezzel semmi gond, kamaszosan aranyos dolog. Egy bizonyos határon belül.

2012. dec. 13. 20:50
 29/37 anonim ***** válasza:

Az, hogy azt hiszitek ti sz.rtátok a spanyolviaszt!

Írni meg alap ennyi idősen, és a szobatisztaság is fontos. :)

2012. dec. 13. 20:51
 30/37 A kérdező kommentje:

Sajnos nem alap a helyesírás. Se 14 évesen se akárhogy. Rendben elfogadom ,hogy fiatalabb vagyok és tapasztalatlanabb vagyok mint ti.

Mindenkinek köszönöm a választ!

2012. dec. 13. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!