Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, és? :D Ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

14 éves vagyok, és? :D Ezzel mi a baj? 14 éves fejjel értelmesebben gondolkodom mint egy felnőtt és írni is tudok. :D Tehát elárulnátok mi baj van azzal ha valaki 14? :D

Figyelt kérdés
Ès légyszi értelmes és őszinte válaszokat adjatok!:)
2012. dec. 13. 20:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
tudod mi a baj? :) hogy csak hiszed :DD
2012. dec. 13. 20:10
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy minden egyes mondat után ":D" van.
2012. dec. 13. 20:10
 13/37 anonim ***** válasza:
68%

Ha! Én jobb vagyok! 13/l. És tudok írni. 6 éves koromban már fogalmazásokat írtam, 4 éves koromban olvasam. Csodabogárnak számítottam. De mivel a kérdést kiírtad, gondolom nem vagy analfabéta...

(irónia)

2012. dec. 13. 20:11
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Tyűha! Tudsz írni? :O Az aztán teljesítmény!!!

Na, majd pár év múlva visszatérünk erre, jó esetben röhögni fogsz azon, hogy értelmesnek és érettnek hitted magad ennyi idősen. Tapasztalatból beszélek, átmentem én is ezen. Én sem értettem 14 évesen, hogy miért nem vesznek komolyan, mikor én aaaannyiraaa felnőtt voltam... Hát, most már értem.

2012. dec. 13. 20:13
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Először is, az írástudás alap lenne egy 14 évesnél, szóval ezzel kár villogni, bár az tény, hogy sok 14 éves nem tud írni.

Másodszor, ez a kategória felnőtt kérdezőknek/válaszolóknak van.

Harmadszor, semmi köze nincsen a kérdésednek ehhez a kategóriához.

Azt pedig ne írd, hogy értelmesebben gondolkozol a dolgokról, mint a felnőttek, mert rengeteg dologra nincs még rálátásod, nem találkoztál olyan problémákka, mint ami a saját lábon megálláskor jön majd, mivel szüleid látnak el.

Ha annyira értelmes lennél, nem olyen hülyeségekkel zaklatnál másokat, mint az általad feltett kérdés.

A leckéd kész van már?

Időben feküdj le, mert holnap suli...

További szép estét!

2012. dec. 13. 20:14
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Az értelmesség akkor kezdődik mikor végzel a tanulással és rájösz hogy azok az évek mind pocsékba mentek, hiába tanultál mert vagy nicns munkád vagy szar a kereseted amiből alig tudod fent tartani magadat és a veled élőket. Elkezdesz többműszakban melozni, tapasztalatot szerzel hogy mennyire szar is a minden napos megélhetés és mondhatni megvilágosodsz. Ezekután meg már csak rajtad múllik mi lesz. 14 évesen fingod sincs az egészről és nem nevezheted magad értelmesnek amíg meg nem tapasztalod ezeket. Addig is foglalkozz a tanulással hátha szerencséd lesz.
2012. dec. 13. 20:14
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
egy 14 éves még egy éretlen gyerek 0 élettapasztalattal,éretlen agyilag,lelkileg,személyisége még fejlődésben,mindene alakul,és nem gondolkodsz értelmesebben,mint egy felnőtt,máshogy gondolkodsz mivel gyerek vagy.És majd akkor leszel felnőtt és érett amikor nem hiszed azt,hogy okosabb és érettebb vagy másnál,attól,hogy vannak kevésbé értelmesebb és intelligensebb emberek nem gondolkozhatsz felnőttebben,értelmesebben egy felnőttnél aki már azért több dolgot megért,több a bölcsesség mint egy 14 évesben akin még rajta van a tojáshéj bőven.
2012. dec. 13. 20:23
 18/37 A kérdező kommentje:
Az számomra akkor is vicces ,hogy valakivel több napon keresztül beszélgetsz és megkérdi mennyi idős vagy? Ha meg elmondod az igazat akkor már vissza se írnak...
2012. dec. 13. 20:23
 19/37 jin ***** válasza:

Ne a beszédképtelen felnőttekhez hasonlitsd magad.

Amugy meg a kor nem mindig számít ...de azert a tapasztalat az más ...az hogy jobb az az működésem sok felnottnel nem jelenti azt h mindig segít ...szal tapasztalat kell ahhoz hogy az eszet kihasznalhasd

(Bocs ezert a borzasztó betűkavalkádért amiket mondatnak szántam )

2012. dec. 13. 20:26
 20/37 anonim ***** válasza:
miért hiányos a kommentelők humorérzéke? :)
2012. dec. 13. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!