Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok, és? :D Ezzel mi a baj? 14 éves fejjel értelmesebben gondolkodom mint egy felnőtt és írni is tudok. :D Tehát elárulnátok mi baj van azzal ha valaki 14? :D
Ha! Én jobb vagyok! 13/l. És tudok írni. 6 éves koromban már fogalmazásokat írtam, 4 éves koromban olvasam. Csodabogárnak számítottam. De mivel a kérdést kiírtad, gondolom nem vagy analfabéta...
(irónia)
Tyűha! Tudsz írni? :O Az aztán teljesítmény!!!
Na, majd pár év múlva visszatérünk erre, jó esetben röhögni fogsz azon, hogy értelmesnek és érettnek hitted magad ennyi idősen. Tapasztalatból beszélek, átmentem én is ezen. Én sem értettem 14 évesen, hogy miért nem vesznek komolyan, mikor én aaaannyiraaa felnőtt voltam... Hát, most már értem.
Először is, az írástudás alap lenne egy 14 évesnél, szóval ezzel kár villogni, bár az tény, hogy sok 14 éves nem tud írni.
Másodszor, ez a kategória felnőtt kérdezőknek/válaszolóknak van.
Harmadszor, semmi köze nincsen a kérdésednek ehhez a kategóriához.
Azt pedig ne írd, hogy értelmesebben gondolkozol a dolgokról, mint a felnőttek, mert rengeteg dologra nincs még rálátásod, nem találkoztál olyan problémákka, mint ami a saját lábon megálláskor jön majd, mivel szüleid látnak el.
Ha annyira értelmes lennél, nem olyen hülyeségekkel zaklatnál másokat, mint az általad feltett kérdés.
A leckéd kész van már?
Időben feküdj le, mert holnap suli...
További szép estét!
Ne a beszédképtelen felnőttekhez hasonlitsd magad.
Amugy meg a kor nem mindig számít ...de azert a tapasztalat az más ...az hogy jobb az az működésem sok felnottnel nem jelenti azt h mindig segít ...szal tapasztalat kell ahhoz hogy az eszet kihasznalhasd
(Bocs ezert a borzasztó betűkavalkádért amiket mondatnak szántam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!