Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik ha a hüvelygombát nem kezeltetjük?
Elmúlik?? vagy csak súlyosabb lesz a helyzet??
17 éves vagyok és arra gyanakszom hogy hüvelygombám van mert nagyon viszket ott lent és ilyen sárgás-fehéres folyásom van.. aminek kicsit kellemetlen a szaga.
A menstruációm is késik,lehet ennek köze hozzá?
Én vagyok az elrettentő példa. 24 éves vagyok és kb 12 éve van folyamatosan hüvelygombám sehogysem tudnak kikezelni belőle mostanra kétoldali méh és petefészekgyulladásom van és valószinüleg természetes úton nem lehet gyerekem. A kismedencei gyulladás egyébként terjed néha már a veséim is fájnak a húgyúti gyulladás is feljebb megy, a bélgyulladást az meg alap azt mondják onnan is származhat a gomba pl a tangával át lehet vinni elég sok kórokozót.
12 éve vívom harcomat a gomba ellen kipróbáltam már mindent az én gombáim a canesten combit szabályosan körberöhögték meg az összes hüvelykúpot kipróbáltam ami létezik a gyógyszergyárak belőlem élnek szerintem. Eddig legtöbbet a candida diéta használt a cukrot és a fehérlisztes élesztős termékeket kell főként kerülni de ezenkivül nagyon sok mindenre kell még figyelni. Először kezd a dokival, mert nálad simán elmúlhat a gyógyszertől. Immunrendszer erősités is igen fontos ha valakinek visszatérően vannak ezek a gombás tünetei. A tünetek amiket leirtál valóban gombára utalnak. Nálam is ezek a tünetek vannak a mai napig. A hasi fájdalmakat leszámitva. Menj el dokihoz, használt a gyógyszert és ha szerencséd van (remélem) rendbehoz! Jobbulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!