Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 eves vagyok, es allandoan elpirulok, valakinek van valami tippje ellene? Tobbi lent
Figyelt kérdés
ha oran felszolit a tanar, erzem hogy eg a fejem, es total voros vagyok...nagyon rossz erzes.vagy ha egy fiuval vagyok es beszelgetunk, akkoris mindig ez tortenik velem.nem lehetne ez ellen valamit tenni? ki lehet noni valahogy? mindenki azt mondja hogy ciki, es az is, es rettentoen idegesit..segitseteek:(2012. dec. 12. 22:40
11/14 anonim válasza:
Én is nagyon pirulós vagyok! Nem tehetek róla, pedig gyakran nem is jövök zavarba. Nem tudok ellene mit tenni, de sokan megjegyzik gyakran, hogy ez ,,milyen aranyos". Ùgyhogy semmi gáz, megesik az ilyen ;)
12/14 anonim válasza:
Dehogy ciki! Szerintem aranyos tulajdonság :)
13/14 anonim válasza:
Szerintem is aranyos ha egy lany elpirul :)
22/F
14/14 anonim válasza:
sztem meg pirulj el 10 év múlva is :D örökre <3
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!