Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésnél tényleg ilyenek a csajok?
Szóval megadja az elérhetőségét, végre gondoltam magamba megismerhetem kicsit. Első benyomásom az volt, hogy nagyon összeillünk, de szeretem ezt a lányt, pedig még nem is ismerem.
4. napja már hogy szinte egy szót se tudok vele váltani... Előtte se nagyon beszéltünk mondjuk.... Mai napot is vártam, azt hittem végre beszélgetünk, de lerázott...
Annyira le vagyok szarva kategóriában érzem magamat...
Amíg nem ismersz valakit személyesen, addig tényleg ő az utolsó, és minden fontosabb nála, ez normális? Nem hiszem el hogy nincs 15-20 perce legalább. Vagy ez az egyértelmű lekoptató szándék, hogy meggondoltam magam, még se érdekelsz, csak nem mondja ki?
A hiba itt van: "4. napja már hogy szinte egy szót se tudok vele váltani..."
Eddig mindig tudtam szót váltani netes ismerkedésnél ... mert írtam neki ... értelmesen ... amire volt válasz ... ennyin múlik :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!