Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írnak sokan trágárságoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írnak sokan trágárságokat a homoszexualitással kapcsolatos kérdésekre?

Figyelt kérdés
Egyáltalán, ha valaki elítéli a melegeket, miért ír egy melegekre vonatkozó kérdéshez?

2012. dec. 12. 21:58
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj én egyszer írtam negatív véleményt a heteró kapcsolatokról, hát rögtön mindenki leszólt. Ez kb ugyanaz.

Egyébként én úgy gondolom, hogy betegségnek az tekinthető, ami fizikailag vagy szellemileg negatív hatással van az adott emberre. Persze a ti szemetekben bőven negatív dolog, ha két férfi szereti egymást. De egy meleg ettől nem lesz gátolva se testileg se az elméjében.

23 meleg F.

2012. dec. 14. 22:12
 22/48 anonim ***** válasza:

"Ne haragudj én egyszer írtam negatív véleményt a heteró kapcsolatokról, hát rögtön mindenki leszólt."

De pont ez a lényeg; Én qrvára nem írtam semmilyen negatív véleményt. Sőt, még csak véleményt sem formáltam, csak tényeket közöltem.

Egy vélemény meg egy tény között pedig van különbség.

Ha azt mondom valamire, mindenféle logikus, bizonyítható indoklás nélkül, hogy ez sz-r, vagy ez jó, akkor az egy vélemény. És lehet ilyen jelzőkkel minősíteni, hogy negatív, vagy pozitív.

De egy tény az nem negatív, és nem is pozitív, hanem olyasmi, ami a valóságot tükrözi, és kész.

"Egyébként én úgy gondolom, hogy betegségnek az tekinthető, ami fizikailag vagy szellemileg negatív hatással van az adott emberre."

Ez azért nem teljesen helytálló definíció, elég, ha pl. a vitiligo-ra gondolsz: [link]

Nem okoz sem testi, sem szellemi értelemben negatív hatásokat, mégis egy betegség.

De megismétlem: továbbra sem állítom azt, hogy a homoszexualitás betegség, csupán annyit, hogy nem eldönthető, hogy az-e, vagy sem.

"Persze a ti szemetekben bőven negatív dolog, ha két férfi szereti egymást."

Nos, én soha nem állítottam, hogy negatív. Személy szerint számomra totál semleges, nem nézek le ezért senkit, de nem is értékelem pozitívumként.

2012. dec. 14. 22:27
 23/48 anonim ***** válasza:

De ha fordított helyzetben lennénk és mondjuk a heteroszexualitásról nem tudnák, hogy betegség-e vagy sem és te közben tudod, hogy az vagy és teljesen normálisnak érzed magad, akkor téged is zavarna, ha a beteg kategóriába sorolnának. Mert azzal, hogy nem tituláljuk betegségnek vagy normálisnak a dolgot addig ott lebeg a tény, hogy betegségnek is tarthatjuk.

Egyébként, ha te lennél meleg és a legtöbb kommentelő szidna téged egy olyan dologért, amiről nem tehetsz, idővel a kevésbé durva tényközlést is sértésnek vennéd!

23 meleg F.

2012. dec. 14. 22:34
 24/48 anonim ***** válasza:

Nézd, ez már felnőtt, érett gondolkodás kérdése, hogy valaki megsértődik-e a tényeken, vagy nem.

Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint amikor az óvodás gyerek bevágja a hisztit amiatt, mert valaki azt mondja neki, hogy nem létezik a Télapó..

2012. dec. 14. 22:38
 25/48 anonim ***** válasza:
Elég sok meleg pár van, akik évtizedek óta együtt vannak. Ők össze tartoznak, lelki társak. Ezt nem lehet betegségként definiálni, de még a feltételezés is sértő.
2012. dec. 14. 22:43
 26/48 anonim ***** válasza:
75%

De hát látod, hogy még mi vagyunk a dedósok!

23 meleg F.

2012. dec. 14. 22:46
 27/48 anonim ***** válasza:

"még a feltételezés is sértő"

Hát pont erről beszélek.. de megsértődhetsz, ahogy csak akarsz, attól még a tény az, hogy nem jelenthető ki biztosan, hogy nem betegség.

Nem veszed észre, mennyire nevetséges ez??

Mintha én megsértődnék azon, ha valaki azt állítaná, hogy 2+2=4, mert szerintem nem annyi.

2012. dec. 14. 22:49
 28/48 anonim ***** válasza:

Na jó, de a 2+2=4 az biztos! Az bizonyított! De az, hogy a melegség betegség az nem bizonyított. Csak a dogmatikus heteró felfogással tudod látni a dolgokat!

23 meleg F.

2012. dec. 14. 22:51
 29/48 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mintha egy anyának azt mondanák, hogy nem bizonyított, hogy nem miatta halt meg a fia.

Egyszerűen bántó.

Attól még, hogy számodra tény, még nem kéne ajtóstul berontani mindenhova.

Jólneveltség is van a világon.

2012. dec. 14. 22:56
 30/48 anonim ***** válasza:

"De az, hogy a melegség betegség az nem bizonyított."

Ne legyél már ennyire értetlen.. :(

Nem ezt ugatom én is már mióta?? Nem bizonyitott. DE NEM IS CÁFOLT. NEM ELDÖNTHETŐ KÉRDÉS. Érted?? Éppen úgy lehetséges az is, hogy betegség, meg az is, hogy nem.

"Attól még, hogy számodra tény, még nem kéne ajtóstul berontani mindenhova.

Jólneveltség is van a világon."

Nem rontottam be ide ajtóstul, és kezdtem hangoztatni ezt. Valaki előttem benyögte, hogy be van bizonyitva, hogy nem betegség, de ez szimplán nem igaz, és csak erre próbáltam felhivni a figyelmet.

2012. dec. 14. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!