Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minél intelligensebb és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél intelligensebb és tapasztaltabb egy nő, annál kevésbé érdekli a pasik külseje és jobban a belsőre megy?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért?

15/L

2012. dec. 12. 20:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
4-es jól megfogalmazta. Engem kimagaslóan intelligensnek tartanak számon és hogy őszinte legyek, nem a külső alapján választok párt. A kisugárzás az, ami a nyerő általában. Elég különbözőek voltak az eddigi pasijaim. Külsőre volt magas is, alacsonyabb is, pocakos is, sportos is, fekete, szőke, úgyhogy változó. A közös bennük az volt, hogy mind egytől egyig okos, céltudatos, művelt, illemtudó, jó humorú és kedves volt. Nekem ezek a fontosak. És még csak 21 vagyok. :) Sosem érdekeltek a kifejezetten szép fiúk, akire mindenki veri a nyálát. Én az egyedi embereket kedvelem.
2012. dec. 12. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:

A magas intelligencia magával vonja azt is, hogy az intelligens ember jobban tudja kezelni a hormonjait is - általában legalábbis, nyilván nem igaz ez mindenkire.

Ezt úgy értem, hogy magas intelligenciájú nő esetében sokkal kevésbé döntenek az állatias ösztönök. Az intelligens nőnek intellektuálisan magasabbak az igényei, jobb emberismerő, így kevésbé hatja meg a felszín, helyette inkább a partner kisugárzása dominál. Én legalábbis ezt figyeltem meg.

2012. dec. 13. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!