Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őrültségre készülök! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrültségre készülök! Hogyan beszéljem le magam róla? Vagy megtegyem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nem bírom tovább, és be fogom vallani egy nős férfinak, hogy szintén házas létemre őrülten vonzódok hozzá! El kell mondanom neki, mert nem bírom tovább elviselni, hogy úgy néz rám, ahogy, közben ezzel pedig fájdalmat okoz, mert úgysem lehet semmi sem közöttünk.

Már volt, hogy egy hajszál választott el a beismeréstől, úgy érzem, hogy jobb lenne, ha tudná és ennek tudatában kerülhetne ő is engem, és hagyná, hogy én is kerüljem őt, hátha vége lesz ennek az őrültségnek. De azért félek a megaláztatástól.

Ne értsetek félre, nem összejönni akarok vele, hanem túllépni rajta, de ez jelenleg nem megy, mert ha elkezdem látványosan kerülni, hogy még csak ne is lássam az utcán sem, akkor meg feltűnik neki és megjegyzi. Hogy lehet ebből kimászni?

2012. dec. 12. 12:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Elkerülni én sem fogom tudni teljesen, mert a munkánkból kifolyólag is találkoznunk kell. Nagyon kínos helyzet ez, de még kínosabb, ha én félreértelmezem az ő jeleit és csak én érzem ezt a feszültséget közöttünk. Mert ha kölcsönös, és be is vallja, akkor tulajdonképpen olyan mindegy, hogy melyikőnk vallott először, a lényeg, hogy túl tudjunk lépni rajta és kevésbé alázkodok meg, mert ő is ezt érzi, ezáltal egyformán kellemetlen lesz mindkettőnknek.
2012. dec. 12. 13:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezzel meg az a gond, hogy ha nem akar továbblépni, akkor simán benne van a pakliban, hogy "mindent letagad", és kellemetlenül érzed magad miatta, de közben meg úgy fog viselkedni, hogy megőrjít...

Én voltam ilyen helyzetben, a pasi csak hajtogatta, hogy de hát ő nem akart semmit, de utána még naponta felhívott, még azután is, hogy én már rég lezártam magamban a dolgot...

2012. dec. 12. 13:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Nos, azt hogy letagadja a valós érzéseit, azt nem gondolnám. Elég jól ismerem őt, és az ő ismérve az őszintesége, mindig és minden helyzetben. Legyen ez akár bántó, akár sértő, de ő nem tartja magában a gondolatait, ezért nem hinném, hogy vetítene, ráadásul neki sem érdeke, hogy ez tovább folytatódjon így, mert túl sok veszítenivalója van, ha ez kiderül.
2012. dec. 12. 13:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Hajjajjj, tudnék mesélni az egyébként őszinte pasikról ilyen helyzetben... na meg arról is, amikor nagyon sok veszítenivalója van...
2012. dec. 12. 13:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Talán naiv vagyok, de bízom benne, hogy nem ismertem ennyire félre. A sok veszítenivalón tényleg igazán sokat értettem, család, gyerekek, anyagi vonzatú dolgok, és bizony a munkájából kifolyólag ő egy közszereplő, az emberek pedig nyilván nem néznének túl jó szemmel egy ilyen botlást... és ez egy ördögi kör, mert ha elpártolnak tőle az emberek, akikből eddig élt, akkor minden odalehet...szóval ő nem húzná a fejem, ebben biztos vagyok.
2012. dec. 12. 13:47
 16/17 Lifeishard ***** válasza:

Nem ismerem ugyan az illetőt, de semmiben sem lehetsz biztos, Kedves Kérdező! Valld be, ha úgy könnyebnek érzed, van, akinek működik, van, akinek nem, nincs helyes döntés. Illetve itt van, egyetlenegy, szerintem Te is tudod, mi az. Azért az az érzésem, hogy valahol azt várod, viszonozza ezt, és ez szomorú. Kerülted, és akkor furcsán nézett? Ki nem sz@rja le? Ha fontosabb a férjed, a családod, nem lenne szabad, hogy ez érdekeljen.

Még egy, amit ne felejts el: a legtöbb ilyen esetben az "izzás" tényleg nem más, mint a láng lobogása, és ha megtörténik a dolog, meglepő sebességgel huny ki, vész el az ereje, a melege, úgy, mintha sose létezett volna - a nyomait, a felégetett roncsokat viszont látni fogod...

2012. dec. 12. 15:11
 17/17 anonim ***** válasza:
mond meg neki mert sztem meg fogsz zakkanni ha nem xd
2012. dec. 12. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!