Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem? (Meleg kérdés)
15 éves fiú vagyok és már jó ideje tudom, h a fiúk jobban vonzanak.
Aztán most nem rég összeismerkedtem neten egy szintén meleg, idősebb férfival, találkoztam is vele, de még semmi nem volt, de arra gondoltam, h a legközelebbi talit úgy kellene, h már az is legyen, mert én is vágyom rá!
Csak valamiért kicsit tartok ettől az egésztől:S
Elvileg a beleegyezési korhatár 14 év, szóval jogilag semmi akadálya, hogy megtedd, persze ha szeretnéd.
Viszont én azt tanácsolnám, hogy csak akkor tedd meg, ha érzelem is van a dolog mögött, nem pedig csak túl akarsz esni rajta. Hidd el, nem kell elkapkodni, sokkal jobb olyannal átélni az ilyet, akit szeretsz is. Persze, ha szeretitek egymást ezzel a férfival, annak sincs akadálya, de vigyázz, mert nagyon sokan ki akarják használni a fiatalságod és a tapasztalatlanságod!
Összességében a véleményem az, hogy 2. találkozásnál még korai lenne "azt" is csinálni, de mint írtam, a döntés a tiéd.
És még valami. Azokkal ne foglalkozz, akik olyanokat írnak, hogy kitágul a végbeled, pelenkára lesz szükséged stb. Egy emberi pénisz óvatos behatolása ilyen sérüléseket nem tud okozni! Ha úgy döntesz, hogy megteszed, akkor viszont óvszer és síkosító ELENGEDHETETLEN!
25/F (meleg)
Volt olyan tanács, hogy ne tedd meg.
Igazat adok neki, de ezt úgy sem tudod betartani, ha a hajlam benned van. Szép lassan, és ne a közepébe. Beszéld meg a pasival, hogy kezdő vagy. Ha rendes pasit fogsz ki, vigyázni fog.
Szerintem ha akarod, tedd meg, csak ésszel (meg gumival xD). Ha jól csinálják amúgy nem fáj elsőre se, szóval nincs mitől félni!
18 meleg F
Bár vétőképesség valóban 14 év de a nemi identitás kérdésében kis kavar van a BTK-ban!
Emiatt nem ajánlott 18 év alatti személlyel a normál közösülésen kívül semmi mást tenni.
Bírója válogatja, miként értékeli a jogszabályt, az AB kettő éve ül a dolgon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!