Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szoktatok innen találkozgatni lányokkal/fiúkkal?
Én már jópárszor találkoztam innen lányokkal, ami nagyon jó volt főleg h fiú sulis révén nem sokszor adódik lehetőségem lányokkal beszélgetni és amin meglepődtem h egész jól sikerültek ezek a közös programok, mondjuk én mindig szerveztem vmit :)
Ahhoz képest egész sok lány mer találkozni innen, bár bevallják h azért nagyon paráznak előtte, pedig igazán barátságos kinézetem van :)
Nektek milyen tapasztalatitok, történeteitek vannak?
milyen céllal találkozni? én nem párkapcsolat és nem szex céljából lehet h fogok innen egy illetővel találkozni, egy lánnyal, aki nálam jóval fiatalabb. azért találkozunk majd talán, mert sok dolgot elmondott nekem magáról, és élőben jobban is lehetne ezekről beszélni. meg még van valaki, szintén lány, akivel akár találkoznék is, nem kifejezetten kapcsolat céljából, csak már aránylag sokat beszélgettünk, mélyebb (nem felszínes) dolgokról.
te milyen céllal találkoztál innen, kikkel (mármint nem név szerint)? kíváncsi lennék :D
Hát jó lenne már találkozni innen valakivel (meg úgy akárhonnan a netről), de elég sokszor jön az, h bocs de nem mert van párom, vagy épp az ország másik felében lakok..stb. Pedig szívesebben beszélgetnék úgy lányokkal, h nem a monitort keljen néznem és a billentyűt nyomkodnom.
Szóval ha netán valaki bp-i, és van kedve beszélgetni, ismerkedni...
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!