Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb férfit (60+) ésszel vagy szépséggel lehet inkább meghódítani?
6os vagyok
Ja ne vedd magadra, ez egy gumiszoba, itt eresztjük le sokan a gőzt. A való életben magamba folytom itt meg leírom és hozzád vágom:) Bocs
Legalább magadnak ne hazudnál!! Ugyan mi lehet annyira vonzó egy 60 pluszos fószerben mint a pénze! Gondolom nem a kidolgozott izmos felsőteste és acél kemény farka ragadott meg téged.
37F
Pont ebben a témában van sajnos "némi" családi rossz tapasztalatom.
Ezért nem hiszek az ilyen meséknek amit te leírtál.
Lehet offolnod itt csak és kizárólag a pénzről van szó akárhogy is szépíted a sztorit.Szép a szeme! Persze hogyne!
Kac-kac!
"A kedvessége, intelligenciája, lazasága, türelme ragadott meg- és nagyon szép szemei is vannak."
Akkor ragadott ez meg téged amikor én láttam a hátam közepét! Csak a pénzébe zúgtál bele. Jöhet a lepontozás, vagy moderálás, de a tények makacs dolgok!
"Nem foglak lepontozni-azt gondolsz,amit akarsz-, de a véleményem az megvan rólad és a hozzád hasonlókról is."
Nekem is a magadfajtákról, úgyhogy az érzés kölcsönös!
Talán próbálkozz "dubájban" hátha nagyobb sikered lesz!
hogy mennyi itt a féltékeny, irigy ember. mit tudtok ti a kérdezőről, hogy ítélkeztek?
kedves kérdező, mint minden korosztálynál szerintem ez az idősebbeknél is szubjektív, az emberek nem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!