Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak Magyarországon működik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak Magyarországon működik "ennyire brutálisan" az evolúció?

Figyelt kérdés

Erős iróniának szántam a kérdésemet,ki is fejtem alaposan.

Nagyon gyakran tapasztalják itthon a nem első vonalba tartozó srácok, illetve férfiak, hogy rendkívüli nehézségekkel jár nekik a barátnőre találás, valamint azt is, hogy a visszautasítások is kegyetlenül durvák sok esetben. A Gyakori Kérdések-en, azaz ezen a weboldalon meg is kapjuk a magyarázatot, a domináns alfa-hím a nyerő, a világ legtermészetesebb dolga, hogy a nem ilyen férfiak a halál nemi szervére lesznek útba igazítva.

Az ember ezt kénytelen-kelletlen el is hinné, azonban ekkor más történeteket hall. Cserediák-program, munka vagy egyéb más tevékenység okán az egyik ismerőse külföldi lányokkal találkozik és ekkor meglepő dolgokat tud meg. A havernak óriási sikere van, azonnal érdeklődést kelt, simán talál magának barátnőt és ehhez nem kell semmi rendkívülit tennie, elég egyszerűen önmagát adnia. nyugodtan próbát tehet a legszebb lányoknál is, ott sincs semmilyen kockázat és mindenkinél van esélye.

Ezeket átgondolva az avolúciós törvények csupán a kies hazánkon belül érvényesek vagy itt valami másról van szó?

2012. dec. 11. 21:01
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
A külföldiek nyitottabb gondolkodásúak, pozitívabban állnak hozzá a dolgokhoz és közvetlenebbek. A magyarok zárkózottabbak és rugalmatlanabbak mint a többi nemzet. Ja meg elképesztően előítéletesek. Persze ezt meg lehet változtatni, és remélem, hogy változni is fog. És tisztelet a kivételnek. :)
2012. dec. 12. 17:22
 22/26 anonim ***** válasza:

Jaj szegénykéim, egy csúnya leányzó megsértett titeket?

Nem vagytok elég férfiasak, csak nyavalyogtok mindent kitaláltok, csakhogy ne kelljen magatokba nézni és ezért is a nők a hibásak?

Szegény kicsi Cickafüleim, úgy sajnállak titeket, ide nekem az összes sírós kisfiút, gyertek anyuci keblére, ungyumbungyum.

Ti biztos összejönnétek egy számotokra nem tetsző lánnyal, mert annyira nem érdekel titeket a külső, hogy az se baj, hogy gusztusotok nincs hozzá érni, de szeretni kell őt nektek, igaz?

2012. dec. 12. 19:36
 23/26 anonim ***** válasza:

"Nem vagytok elég férfiasak,"

Mi az, hogy "férfias"? Definiáld már légyszives! Olyan aki eltart benneteket, nektek csak hanyatt kelljen vágni magatokat?

2012. dec. 12. 21:21
 24/26 A kérdező kommentje:

"Mi az, hogy "férfias"? Definiáld már légyszives!"

Olyan, aki leb@sz neki két sallert, hogy lefejelje az asztalt! Mindjárt írok bővebben is, most csak felnéztem.

Egyébként nem szokásom ilyen stílusban beszélni, de aki ilyen, az csak ebből ért.

2012. dec. 12. 21:26
 25/26 A kérdező kommentje:

Kedves Kérdező!

Érdekes a külföldi felvetésed. Lányként pont ugyanezt tapasztaltam csak pepitában:

- pasik nyitottabbak, kezdeményezőbbnek, de ha visszautasítják őket, akkor sem dőlnek bele a kardjukba

- úgy összességében figyelmesebbek: nehezet cipelsz átveszik, ha gond van, megkérdezik jól vagy-e, tudnak-e segíteni (akár idegenek is) stb.

Az első részre azt tudom válaszolni, hogy itthon a sok rossz tapasztalat miatt már visszafogottabbak a fiúk. Önmagában a visszautasítás nem lenne akkora gond, csak a kivitelezés módja-az már inkább ad okot az óvatosságra.

A második részre azt tudom felelni, hogy részben jogos. Itthon sok az érzéketlen ember. Ugyanakkor itt is előjön a kifordított, eltorzult magyar értékrend hatása: Egyrészt sok lány nem képes értékelni a figyelmességet, némelyek a túlzott öntudat, mások a bizalmatlanság miatt.Ráadásul itthon gyökeret vert az a téboly is, amely szerint nem szabad kedvesnek lenni egy lánnyal, mivel ő azt a gyengeség jelének veszi. Sokan gondolják ezt, amint látszik, hibásan.

2012. dec. 13. 21:58
 26/26 A kérdező kommentje:

"én lány vagyok és az ellenkezőjét tapasztaltam. a magyar fiú kb le sem sz.arnak, de amikor Szlovákiában voltam, megismerkedtem néhány szlovák fiúval, és hát bármit megtennék, hogy még egyszer találkozhassak az egyikkel.:) azóta sem felejtettem el:) Az meg, hogy a lányok itt szemetek, talán igaz néhányra, de rám szerencsére nem."

Jól van, akkor sok szerencsét a szlovák fiúkkal!

2012. dec. 13. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!