Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Magyarországon működik "ennyire brutálisan" az evolúció?
Erős iróniának szántam a kérdésemet,ki is fejtem alaposan.
Nagyon gyakran tapasztalják itthon a nem első vonalba tartozó srácok, illetve férfiak, hogy rendkívüli nehézségekkel jár nekik a barátnőre találás, valamint azt is, hogy a visszautasítások is kegyetlenül durvák sok esetben. A Gyakori Kérdések-en, azaz ezen a weboldalon meg is kapjuk a magyarázatot, a domináns alfa-hím a nyerő, a világ legtermészetesebb dolga, hogy a nem ilyen férfiak a halál nemi szervére lesznek útba igazítva.
Az ember ezt kénytelen-kelletlen el is hinné, azonban ekkor más történeteket hall. Cserediák-program, munka vagy egyéb más tevékenység okán az egyik ismerőse külföldi lányokkal találkozik és ekkor meglepő dolgokat tud meg. A havernak óriási sikere van, azonnal érdeklődést kelt, simán talál magának barátnőt és ehhez nem kell semmi rendkívülit tennie, elég egyszerűen önmagát adnia. nyugodtan próbát tehet a legszebb lányoknál is, ott sincs semmilyen kockázat és mindenkinél van esélye.
Ezeket átgondolva az avolúciós törvények csupán a kies hazánkon belül érvényesek vagy itt valami másról van szó?
21.10, 80 %
Én a magam részéről azt tudom tanácsolni azoknak a lányoknak, akiket említettél, hogy nyugodtan beszélgessenek a fiúkkal, ne zárkózzanak el! Sokan közülük talán a rosszabb tapasztalataik miatt is távolságtartóak és nehezebben nyílnak meg. Önmagában a nyitottság, kedvesség még nem jelenti azt, hogy könnyű prédák lennének, ez tévhit! Beszélgessenek sokat a srácokkal és értékeljék őket az érdemeik szerint! És legyenek nőiesek, ez nagyon fontos még.
A másik téma: valóban könnyebb felismerni egy másik környezetben a magyar csajokat, pont a kontraszt miatt! Itthon jobban belesimul sokuk a környezetébe. Ők sajnos feltűnőbb jelenségek, mint az előbb említett lányok, utóbbiaknak ezért kell nyitottabbnak lenniük.
"Azért remélem azt tudod, hogy itthon a normálisabbja az legtöbbször foglalt!"
Ez valóban így van a legtöbb esetben. Az ilyen lány valódi arany! Ismerek én is egy ilyen csajszit (most 25 éves), már tíz éve boldog párkapcsolatban él.
Szerencsére nem jó szerintem a gondolatmeneted. Ez egy kérdező oldal, és az emberek akkor kérdeznek általában, mikor gondjuk van. Tehát természetes, hogy ebből az jön le, hogy sehol senki nem talál magának párt, mert milyen elcseszett itt minden.
Lehet, hogy itt nehezebb párt találni, de szerintem közel sem olyan vészes a helyzet, mint ahogyan ez lejön az itt tapasztaltakon. Sőt, azt se zárnám ki, hogy mi az átlag közé tartozunk európai szinten, de ehhez ugye jó sok statisztika kéne.
Az is érthető, hogy valaki külföldön sokkal jobban el tud vegyülni, és sikeresebb lesz, mivel ez egy olyan életmódváltással jár, ami abszolút felszabadíthatja az embert.
Én saját magamon tapasztaltam, hogy nem kellett külföldre mennem, elég volt egyetemre kerülnöm Budapestre egy kis városból, és elég antiszociális életem egyből megfordult.
Mindenkivel könnyen ismerkedtem, úgy éreztem mindenkivel jó viszonyt ápolok, és még barátnőm is lett elég könnyen, olyan gyönyörű lány mozdult rám az egyik bulin, hogy álmomban se gondoltam volna, hogy egy ilyen akár csak leszólít.
Ne csak azt tartsátok szem előtt, hogy milyen rossz országban élünk (ez igaz, de nem minden szempontból), hanem a dolgok miértjét vizsgáljátok meg, és akkor közelebb juttok a a valósághoz.
21.29, meg tudlak érteni, én magam is jól ismerem a vidéki városok viszonyait. Kicsit olyan, mintha megállt volna az idő és még mindig a feudalizmusban élnénk, csak ma már a jobbágylányok is csak a grófot vennék férfiszámba. Ez utóbbit némileg képletesen is veheted!
Budapest sokkal szabadabb szellemű, ezt már sokan mondták nekem, sok a hülye is, de azért észrevenni azt is, hogy világváros is. a nagy számok törvénye miatt is hamarabb akad az embernek megfelelő pár. Különösen a felsőoktatásban, ami tele van sok szép és hozzád hasonlóan felszabadult fiatallal!
Kedves Kérdező!
Érdekes a külföldi felvetésed. Lányként pont ugyanezt tapasztaltam csak pepitában:
- pasik nyitottabbak, kezdeményezőbbnek, de ha visszautasítják őket, akkor sem dőlnek bele a kardjukba
- úgy összességében figyelmesebbek: nehezet cipelsz átveszik, ha gond van, megkérdezik jól vagy-e, tudnak-e segíteni (akár idegenek is) stb.
Persze, idióták mindenütt vannak ez csak egy összbenyomás volt. És igen, azt is tudom, hogy az udvarlás egy része az egzotikumnak szólt és nem a személyemnek. De valószínűleg a környezetváltozás is közrejátszik, az ember örül, hogy külföldön van vagy hogy másik városba kerül és megszabadul pl. a szülők nyomásától.
Másrészt egyet értek azzal a válaszolóval, hogy a GYIK torz képet ad a helyzetről: aki tudja, az csinálja és nem jár ide nyafogni (de dicsekedni sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!