Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem?
Van az osztályban egy fiú. Órákon rengetegszer néz engem. Néha egymásra is nézünk, de valamelyikünk mindig elkapja a tekintetét. Barátnőm is szokta mondani, hogy már megint néz órán, de én nem mindig nézek rá, mert akkor elpirulnék. Többszor megérintett már, nem hinném hogy véletlenül, mert azután került engem. Mikor beszélünk egymással, akkor nem néz rám, meg ilyenkor úgy viselkedik mintha félne tőlem. Meg ha egymás közelében vagyunk akkor is, ha van mellettem hely, akkor inkább tovább megy, de nem ülne le.. Ha nem tetszem neki, meg ha ezeket csinálja, akkor mégis miért néz engem állandóan csodálkozós tekintettel? Nem csak órán, szünetekben is. Az osztályban (tudtom szerint) a legjobb barátja is gyakran néz engem meg a mellettem ülő barátnőmet órákon. Ő szünetekben is néha odajön hozzám beszélgetni, de ő nem úgy, nem olyan tekintettel szokott nézni mint a másik fiú.
A múltkor mikor épp egy fiúval beszélgettem és viccelődött velem, akkor láttam a szemem sarkából, hogy a fent említett fiú egész végig nézett minket. Ha meg tetszenék neki, akkor miért kerül?
Bocsi, hogy ennyire hosszú lett!
Bejössz neki :D
"Ha meg tetszenék neki, akkor miért kerül?" nyugi vannak ilyen Aberáltak akik így mutatják ki az érzésüket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!