Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vitted volna az életeddel, ha nem néznél ki JÓL?
hát figyi, én pl okos voltam, egyetemen kötöttem ki. Nem kellett hozzá különösebb eröfeszités.
aki joképü, az a lányokban köt ki, nem kell hozzá különösebb eröfeszités.
Nézd,aki nem néz ki jól az tudja kompenzálni a dolgot azzal hogy sokat tanul.Nem véletlenül van az a mondás hogy a tudás hatalom,a hatalom pedig fegyver.Hiába néz ki valaki jól,ha hülye mint a segg attól még nem lesz gazdag,kivéve ha felszed az illető egy pénzes pasit/csajt,de nem mindenkinek jut gazdag élettárs.Nők még eltudnak menni prostinak de hidd el az nem egy leányálom
Tehát nem is értem hogy ez a kérdés hogyan van kapcsolatban a kinézettel.Ha megnézed a legtöbb gazdag ember ronda mint a bűn
Hmmm.. hát valószínűleg egy gátlásos, depressziós esetlen lányka lennék még mindig... de 15 évesen ledobtam magamról többtíz kilót, stílust váltottam és nincs ilyen probléma.
Persze valahol fáj, hogy anno úgy ahogy voltam nem kellettem senkinek, de az élet ilyen.
Akkor legalább kitudtad volna szűrni a normális pasikat (Legalábbis nagyobb esélyed lett volna rá)
Így esélytelen,mert a pasik többsége nem a lány személyiségét szeretik,hanem a testét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!