Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vitted volna az életeddel, ha nem néznél ki JÓL?
Rossz a kérdés! Mire vittem volna, ha jól néznék ki, és mellé társul a jelenlegi visszafogott maximalizmusom is?
Valszeg híres lennék valamiben, és tökéletes kapcsolatban élnék álmaim nőjével, nem csak a sebeim nyalogatnám.
Kevesebbre az biztos. A jó külsőhöz hajlamosabbak az emberek jobb tulajdonságokat kapcsolni. Én meg megtanultam ezt még inkább kontrollálni, még jobb benyomást tenni rólam.
Egyik melóhelyen, ahol több ember közül kerültek ki a középvezetők, ott később mondta nekem egy menedzser, hogy mi alapján választott, illetve mik alapján nem.
Elkezdte mondani, hogy ezt meg azt a srácot azért nem választotta, mert olyan szerencsétlennek néz ki, nincs kiállása, fellépése, stb. Én jól ismertem őket, tudtam, hogy amúgy nagyon jó arcok meg minden, de hát ez van.
Tudni kell eladni magad. Véleményem szerint amúgy nem a külső fontos, inkább a stílus, a kiállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!