Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is hülyeség arra várni h majd a leendő barátnőmmel jól fogom magam érezni, kár azokra az időkre spórolni?
Pár év alatt összespóroltam egy kisebb összeget (főleg szabadidőhiány miatt) akkor arra gondoltam h nem is baj mert ha lesz barátnőm akkor majd vele elszórakozzuk. De a barátnő nem jött össze így arra gondoltam h a haverokkal meg egyedül elköltöm, elmegyek wellnessezni, utazgatni, meg mindenféle szórakozást kipróbálok. Viszont így meg ha 1x összejövök vkivel már lehet nem lesz 1 fillérem se és akkor vele sok közös élmény lehetősége veszik oda :S
De azt se akarom h erre várva esetleg így halok meg h nem éltem :D
Köszi a válaszokat!
Én senkit nem pontoztam le :S
Utolsó, veled értek egyet :)
Jajjj, nehogymár azért ne éljen mert arra spórol, hogy hátha meghal valaki vagy esküvő lesz ....ezekre az ember nem spórol meg készül előre...
Tegyél is félre meg érezd is jól magad. Megvalósítható. :)
Ezt tényleg nem értem h miért kell arra spórolni ha vki meghal? Az esküvőre még lehet bár nemhiszem h 2 nap járás után bárkivel is összeházasodnék :D
Egyébként ha hirtelen nagy kiadásom lenne azért számíthatnék a szüleimre is például, sőt még saját olyan félretett pénzem is van amihez nem nyúlnék, de van most olyan amit kifejezetten szórakozásra gyűjtottem és eléggé felszaporodott és most döntöttem úgy h lefogyasztom :)
szia!
Hasonló cipőben jártam én is, nekem a következő lett a megoldás:
Kerestem egy személyi edzőt aki embert faragott belőlem + kondi és uszoda bérlet. (1,5 év = -70kg)
A lány ismerőseimet felkértem, hogy segítsenek ruhákat cipőket választani amitől "divatos" lehetsz.
1.5 év alatt 3x teljes ruhatár csere ... a végére már én is éreztem, hogy mi az mi jó és mi a rossz.
Erre a játékra elment egy jó csomó pénz de megérte, mert a végére sokkal jobban néztem ki és nem volt elérhetetlen cél a barátnő szerzés + egy csomó haver ismerősöm lett. Bár itt egy kicsit átalakult a barátnőre vágyásból lett a minél több nőre vágyás. :)
Aztán ez lecsendesült és találkoztam a _számomra_ tökéletes nővel, aki, hogyha 3 éve ismer meg akkor simán elmegy mellettem, vagy max barátok lettünk volna.
Szóval sajnos a saját bőrömön tanultam meg, hogy hiába vagy okos, kedves, aranyos stb, h ha ronda vagy / nem vagy "trendi" akkor nincs sok esélyed a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!