Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birok a barátnőmmel, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jövőhéten lagziba vagyunk hivatalosak. Tegnap megmutatta a ruháját, ki voltam akadva. Fehér, mini, olyan, hogy ha forog, akkor a szoknya libben neki, ehhez ilyen párducmintás magassarkú cipőt akar felvenni, plusz a ruhán van valami barna vastag öv mell alatt. Én nem akarom, hogy így jöjjön, mert ez így túl feltűnő.
Ötletek?
2012. dec. 1. 14:21
1/8 anonim válasza:
azt vesz fel, amit akar. inkább örülj, hogy van barátnőd. nem is értem, mi a franc bajod van pontosan.
2/8 anonim válasza:
igen, ezen az oldalon van a lúzer magányos pasik gyülekezete, szóval itt nem sok jó tanácsra számíthatsz :D
3/8 anonim válasza:
Az első válaszolónak gondolom még nem volt barátnője, ezért mond ilyeneket. Szerintem mindenféleképp mond el neki, hogy szerinted ez a ruha nem alkalomhoz illő.
4/8 anonim válasza:
első vagyok, és lány.:P de akkor sem értem,hogy mi a baj ezzel az öltözettel. ha hűséges hozzád, nem mindegy, hogy miben van? nem az apja vagy, akkor meg ne szólj bele.
5/8 anonim válasza:
nem hiszem, hogy kihívó lenne, vagy ízléstelen. legyél büszke rá ha csinosan kiöltözik, és szerintem se akard megmondani, mit vegyen fel.. én kiakadnék!
6/8 anonim válasza:
Mindenki ízlése más, ez a ruci szerintem is ízléstelen és olcsó nős, sőt egyáltalán nem lagziba való, ami ugye nem a barátnődről kellene szóljon. Fehérben meg kifejezetten nem illik lagziba menni, fehérben csak a menyasszony legyen, a párducmintásról meg én is másra gondolok.
7/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem szokás fehéret felvenni. Akkor lehet lecseréli. Am így ahogy elképzeltem elég ízléstelennek tűnik. Ha nem akarod, hogy beégjetek valahogy tudasd vele, hogy nem alkalmhoz illő.
8/8 anonim válasza:
vagy vegyél neki valami olyan ruhát ami neked is tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!