Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az hogy valameik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy valameik nőnek lóg a puncia pontosabban a kis és nagy ajka valameiknek meg szép feszes és rendesen zárodik? Lányok nektek mien? Ez kor függő? Lécci kort is írjatok hátha van összefüggés.

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 03:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy te melyik csoporthoz tartozol, de ez kb az, hogy miért van valakinek kék, valakinek meg barna szeme.

Amúgy nekem a lógós variáció jön be, az szerintem sokkal izgatóbb.

2009. aug. 21. 10:08
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Aki a haverjaival röhög a "salátás" puncin, az egy nagy suttyó. Senki sem tehet a kis- és nagyajkai méretéről, a puncija formájáról. Remélem, titeket is kiröhög majd egy csaj, mert béna formájú a makkotok vagy hülyén görbül a faszotok vagy kicsi a herétek.

Másrészt meg, mint látható, ez ügyben is mindenkinek más tetszik, és nyilván mindenkinek leginkább az épp aktuális kedvese puncija tetszik a legjobban a világon. Ezzel együtt én is azok közé tartozom, amelyik él-hal a kilógó kisajkú puncikért, én is sokkal izgatóbbnak, szexuálisan gerjesztőbbnek tartom, mint a zárt babapuncit, amikor egy lánynak csak a vonalat látom a lába közt (a szélsőséges tevepata változat, amikor ráadásul még az a vágás is nagyon lent kezdődik és húsosak a nagyajkak, egyenesen nem tetszik). Ettől függetlenül még sosem ezen múlt, hogy szerettem-e egy lányt vagy se, és nem ezen múlt, hogy jó volt vele az ágyban vagy se.

A mostani szerelmemnek azért szerencsére "salátás" a puncija, és ha már ránézek, merevedésem van, annyira szexre hívogatónak tartom. Ráadásul neki az egyik kisajka lóg csak ki nagyon, vagyis felemás a szárnyacskája, és ezért a különlegességért is imádom. Mielőtt még az éretlen suttyók ezen elkezdenének röhögni, szíves figyelmükbe ajánlanám, hogy az ő két kis mogyorócskájuk se egyforma méretű, sőt, lehet, hogy még nem is egy szinten lógnak.

2009. aug. 21. 10:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszokat eddig talán a 10%-lékuk volt válasz a kérdésre de nembaj azért így tovább.

De legközelebb a kérdésre válaszolni jó!!! Köszi

2009. aug. 21. 11:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Megpróbálok a kérdésedre válaszolni.

Nekem "babapuncim" van és igen, kívülről "csak" egy vágás. 18 vagyok, nem korfüggő. Én imádom, hogy ilyen, szerintem nagyon szép és a barátom is imádja, neki meg pont ez a típusú az "ideálja", mint az előző válaszolónak a "lógós". És ez már nem fog változni, ilyen marad a formája. Szerencsére. :)

2009. aug. 21. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és még azt kihagytam, hogy örökölni lehet anyukától, nagymamától vagy egyéni is lehet. Amikor megszületsz mindenkinek olyan babás van, aztán ahogy mindened nő, ott is nősz. És az évek alatt kialakul, hogy milyen lesz, hogyan nő, fejlődik.
2009. aug. 21. 12:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkét típusban van mit szeretni, ha kilóg a cica nyelve az szép, mert mikor pattanásig van izgatva szinte látni ahogy pirul el, tiszta aranyos, és általában szeretik is ha azzal is foglalkoznak, a szépen záródó meg azért mert olyan mint 2 barackszelet, megenné az ember leginkább ;)

A kérdésed meg kb ilyen szinten volt komoly, mintha én megkérdezném, hogy miért nem egyforma méretű a farkunk?

2009. aug. 21. 13:05
 17/17 anonim válasza:
nekem is kilátszik:)de a barátom nem mondta még h zavarja:)
2009. aug. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!