Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi az ami felkelti az érdeklődéseteket egy lány iránt, ha csak leveleztek? 21L
Gondolom internetes levelezésre gondoltál.
Igen a helyesírás az jó pont de én azt szeretem, ha a beszélgetés tényleg beszélgetés és nem olyan mint valami vallatás. Mert a legtöbb beszélgetésem lányokkal itt interneten abból áll, hogy én kérdezgetem őket erről arról mit szeretnek, milyen volt a napjuk stb ő meg kinyög 2 szót esetleg egy tőmondatot, meg mikor mondok neki valamilyen sztorit akkor odabiggyeszt egy smiley-t és ennyi.
Ha meg nem írok vagy kérdezek tőle semmi akkor az istenért nem kérdezne vagy mondana valamit.
Jaguar Warrior:
Na igen, ezt már én is rég észrevettem, h a lányok valóban kicsit úgymond lusták! Szerintem a kis agyacskájukban eldöntik, h minden a pasik dolga, ők meg 2-3 szót, netán egy mondatot kinyögve várják, h a szerencsétlen kitalálja miről beszélnek, mit szeretnének...stb.
Hahó lányok! Ez az internet! Itt nem látjuk a kis pofikátok, h olvassunk róla (cam meg már a fejlettebb kapcsolatokban van csak általában, és másra is használják már akkor :P )!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!