Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejönnek a BMX-es fiúk?
Figyelt kérdés
kb 1 hónapja BMX-ezek, egykerék 500 méteren, 4-5 trükk stb... nem tudom mit gondolhatnak rólam ha pl "körbe egykerekezek" valakit/valamit:D nektek mennyire jön be ez a "freestyle bike" stílus?2012. dec. 9. 21:13
11/20 A kérdező kommentje:
én az a fajta BMX vagyok aki egy ilyen rúgás után téged rúgna el a talaj alól, haver :D
2012. dec. 9. 21:29
12/20 anonim válasza:
szóval a BMX kerékpárok már a gyakorin vannak
14/20 anonim válasza:
Ez a BMX meg deszkás srácok egy nagy vicc mind :-D Szeretem nézni ahogy pofára zúgnak.
15/20 A kérdező kommentje:
:)))
2012. dec. 9. 21:40
16/20 anonim válasza:
konkrétan nem izgulok rájuk:D
de ha bmx-ezik is, nincs vele bajom, ha szereti csinálja.:)
17/20 anonim válasza:
Nekem tetszik, de én egy 14 éves kis csitri vagyok :D
18/20 Mókusgyilkos válasza:
17.: évek óta az első 14 éves aki nem qr fel kapásból az első mondatával :)
kérdező: ha a válaszolóval KIKEZDETT 1 bmxes CSÁVÓ akkor szerinted pasi? sztem nem. ez esetben ha felrúgod az téged minősít :) [meg erősíti azt a megállapítást miszerint csak suttyók gördeszkáznak / bmxeznek]
19/20 anonim válasza:
évek óta az első válasza Mókusgyilkosnak, ami qr fel kapásból az első mondatával
20/20 anonim válasza:
XD
Nem! Röhelyesek... :)
Bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!