Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem annál a srácnál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem annál a srácnál, aki 1 éve leriba*cozott?

Figyelt kérdés

Tömören:

Van egy 17 éves srác. Én 16/L vagyok.

Ez a srác 2 éve még teljesen belém volt zúgva. Sosem mondta ki, de tudtam - ne kérdezzétek, honnan... egyszerűen látszott rajta (+utalgatásai is voltak).

Minden nap láttuk egymást a buszon, és néha a buszmegállóban is, de sosem beszéltünk.

Myvipen folyton ott volt a látogatóim között.

Végül egyik nap felvett msn-re. Nem sokat beszélgettünk msnen, de azért párszor rám írt.

Ezután rám köszönt élőben egyszer, de sokkot kaptam tőle, és már pont szálltam le a buszról, ezért nem köszöntem vissza.:S

Aztán volt egy olyan nap, mikor a buszmegállóban álltam, és Ő mellém állt, aztán engem nézett (elég feltűnően-de direkt) egész addig, míg nem jött a buszunk (10-15percen keresztül).

Eznap mikor hazaért, fellépett msn-re, és kiírta személyes üzenetnek, hogy: "(L)szerelmes vagyok". Ki nem néztem volna belőle, hogy tud szerelmes lenni, mert annyira keménycsávónak/rosszfiúnak akar tűnni.

Én azt gondoltam, hogy egy másik csajnak van kiírva.

Pár nap múlva azonban rám írt így: "szia" - "szia" - "járunk?". Én azt hittem, hogy csak szivat, és tereltem a szót, olyanokkal mint pl.: "nem is ismersz:O biztos hogy nekem akartad írni?". Levette a személyes üzijét (a szívecskét és a szerelmes vagyok feliratot). Később már megbántam, hogy nem írtam "igen"-t.

Ezután még néha rám írt, és a buszon ugyanúgy néztük egymást, mint azelőtt...

Gondoltam megpróbálkozom, hátha komolyan gondolta (nagy bátorság kellett hozzá): megkérdeztem én is ugyanúgy ahogy Ő msn-en: "szia szia járunk?". Erre Ő azt válaszolta, hogy "persze". Azt hittem kiugrik a szívem, de aztán mégsem lett belőle semmi, mert megint elcsesztem - megkérdeztem hogy komolyan gondolta-e, megkérdezte, hogy miért?, mondtam, hogy "nem tudom:D", és nem lett belőle semmi. Valószínűleg azt hitte, hogy szivatom.:/

Ezután ugyanúgy ment, mint azelőtt - msn-en néha rám írt, és néha én is rá. Élőben csak néztük egymást (meg pl mellém állt a buszmegben, vagy elém ült a buszon és hátrafordulgatott hozzám:D).

Aztán fél év múlva összekaptunk MSN-en, és leoltott. Nagyon-nagyon. Leriban*ozott, lehü*yézett, leqr*ázott. Ezután letöröltük egymást msn-ről.

Azóta (1 éve) nem kommunikáltunk egymással semilyen formában sem, viszont a buszon néha még mindig nézegetjük egymást.

Érzem, hogy már nem érdeklem. Sajnos engem még mindig érdekel:( pedig nem érdemelné meg:S. Az a baj, hogy teljesen az ellentétem(cigizik,iszik,talán drogozik is:/), és amint tudjuk: az ellentétek vonzzák egymást. Most volt pár hónap, mikor szinte eszembe se jutott, de mikor meglátom, akkor újra előjön, és egyszerűen nem tudok letenni róla. Tudom, hogy lett volna esélyem, és elcsesztem.:(

A kérdésem, amire normális válaszokat várok: Lehet még esélyem nála? Ha igen, akkor hogy léphetnék felé?

Bármilyen sráccal alakulna a dolog, akkor eszembe jut Ő, és mindent elcseszek, így másokkal nem lehet kapcsolatom.

Mit csináljak? Elfelejteni nem tudom, higyjétek el, azt próbálok évek(hónapok) óta.:(:(

2009. aug. 20. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

csak bepukkadt akkor :)

biztos nem gondolta komolyan... próbáldd meg

2009. aug. 20. 22:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen, akiknek meséltem a storyt, azoknak a többsége azt mondta, hogy megsértettem a büszkeségét (hogy nem vágtam rá a járunkra az igent + hogy rákérdeztem,h komolyan gondolja-e), ezért riban*ozott le, és azért mondott el mindennek. És mivel Ő a haverjai szemében menőcsávó/keménycsávó, véletlenül sem akarta, hogy kiderüljön, hogy "kosarat kapott". De ez csak egy feltételezés.:)

Amúgy igen, az nekem is feltűnt, hogy msnen kérdezi meg a járunk-ot, pedig még nem is beszéltünk.:D Mondjuk lehethogy vissza kellett volna köszönnöm, és akkor minden másképp alakul, de annyira sokkolt, hogy köszönt - annyira meglepődtem, hogy nem volt már időm visszaköszönni (mertugye akkor szálltam le a buszról). Szóval ezért magamat hibáztatom.:D

Valami ötlet esetleg, hogy hogy tudnék kapcsolatba lépni vele?:/ Most ne azt mondjátok, hogy sza*jam le, meg ilyesmi, mert nem tudom.:(

2009. aug. 20. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazi alfa hím, oda menne hozzád, és dumálna veled. 1-2 beszélgetés után leszűrné, hogy van esélye nálad vagy nincs.

Ez a gyerek nem menő csávó, csak az akar lenni, ez nyomorékság.

2009. aug. 20. 22:33
 14/16 anonim ***** válasza:
de, hogy válaszoljak az újabb kérdésedre, írj rá msn-en, ha élőben nem megy.
2009. aug. 20. 22:34
 15/16 A kérdező kommentje:

Igazad van... de én így is Istenítem.:S:S

Msn-en már nincs fenn, és én se vagyok fenn neki, úgyhogy nem tudok rá írni.

2009. aug. 21. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:
na szoval, elolvastam, es az osszes valaszt is... igaz hogy kicsit megfajult a szemem olyan figyelemmel olvastam.... a lenyeg: van eselyed.. es ha tenyleg szereted akkor meg hajra lep oda hozza egyszer es kerdezz meg tole valamit ( akarmit pl: nem tudod hany ora van?) es miutan megmondja megkoszonod es azt mondod neki hogy en tenyleg sajnalom hogy akkor veszekedtunk es megkerded,hogy szerinte nem lenne-e jobb ha kibekulnetek? erre tuti azt fogja mondani hogy DE es akkor kezdjetek el beszelgetni es onnan mar sima ugy... ez csak egy tipp, mert jobbat nem tudok de en drukkolok ,sok sikert. Ha osszejon akkor irj mert kivancsi vagyok :D
2010. júl. 5. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!