Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most melyik az igaz érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most melyik az igaz érzés?

Figyelt kérdés
Szétmentünk pár hónapja a barátnőmmel. Nagyon határozatlan volt a döntésében, hazudott is nekem néhány dologban. Azóta keresem önmagam vele kapcsolatban. A szakítás vége óta kettősség él bennem. Napközben "sajnálom" őt, hogy ilyen kegyetlen vagyok vele, mert ő szeretne velem jóban lenni. És olyan érzésem van, hogy nem haragszom már rá, miért ne beszélgethetnénk. Este mikor lefekszem, akkor pedig mérhetetlen düh támad bennem, ha átgondolom az egészet. Nem tudom ezek közül melyik az igazi érzésem.
2012. dec. 9. 15:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szereted, és hiányzik neked. Nappal jobban eltudod nyomni magadban az érzéseket, este már nem.
2012. dec. 9. 15:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor mit kellene tennem?
2012. dec. 9. 15:28
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát, tessék megbocsájtani no meg kommunikálni..
2012. dec. 9. 15:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Mióta vagy belé szerelmes?
2012. dec. 9. 15:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok belé szerelmes. Tavasszal ismertem meg és csak vonzalom volt részemről. Igaz, hogy szerettem volna többet is.
2012. dec. 9. 15:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Aha, most kit akarsz becsapni? magadat nem kéne, engem meg nem tudsz:D
2012. dec. 9. 16:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Tudod egy csak vonzalomnál egy pasi esténként nem dúl fúl.

Ahhoz, hogy dúljon fúljon ahhoz már mély érzések kellenek.

2012. dec. 9. 16:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy szerelmes lennék. Talán, amikor vége lett akkor az voltam, de azóta kialudt a láng. Tudom, mert akkor máshogy éreztem.
2012. dec. 9. 16:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Még mindig az vagy, jobb ha tőlem tudod.Én is voltam már a te helyzetedbe-innen tudom:DD
2012. dec. 9. 16:05
 10/14 A kérdező kommentje:
És mi az orvosság erre? Te már tapasztalt vagy.
2012. dec. 9. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!