Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedofil ha egy 18évnél fiatalabb néz kislányokrol és/vagy kisfiukrol meztelen képeket?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 14:32
2/11 anonim válasza:
ha te vagy 18 evnel fiatalabb akkor meg talan nem is annyira... de szerintem jo eselyel palyazol erre a cimre... mivel ha mar most ilyeneket nezel akkor ketlem h ez kesobb valtozna...
3/11 anonim válasza:
Igen az, és úgy tudom ez büntetendő is.
4/11 anonim válasza:
Az és büntetendő is.
Azt hiszem a pszichiológia szempontjából ilyen esetben akkor pedofil ha nála 5 évvel fiatalabbakat nézeget. Ebben a kritériumban nem vagyok teljesen biztos.
5/11 anonim válasza:
Persze mr. nagyokos és nyilván a 25 éves is pedofil ha 20 éveseket nézeget, mi?! Ember akkor én feladjam magam most azonnal, mert én közös öltözőt használtam nálam 5 évvel fiatalabb már felnőtt korú lányokkal?
6/11 anonim válasza:
Minden az arányokon múlik, vágod? Ha pedofília szexinek tartani egy jó alakú 17 évest akkor ki nem az, ugyanakkor ha te vagy 17 és négy évesekre izgulsz akkor lehet hogy jobb lenne, ha tarkón lőnéd magad.
csak tisztázandó...
7/11 anonim válasza:
Nem kell feladnod magad,de a kérdést olvasd el figyelmesebben. 18 évnél fiatalabb,gondolom 17 éves körüli néz kisgyerekekről meztelen képeket. Szerintem azért nem ugyanaz.
8/11 anonim válasza:
Jaja, ez eléggé gáz és undorító. Menejn pszichológushoz saját maga és a ygerekek érdekében!!!
9/11 anonim válasza:
nem pedofil 14éves kor felett még meg is b@szhatja öket.......ez atörvény...am kisfiukrol kislányokrol???akkor nem pedo hanem meleg vagy xdxd
10/11 anonim válasza:
azért ne néz képet se videot mert az büntetik még...de már nemsokáig:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!