Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi aki nem tud csajozni miért nem tartja be a fokozatosság elvét?
a fenti vagyok, hidd el sokaknak nem ilyen egyértelmű, és egyébként nem volt célom megváltani a világot. nekem épp elég hogy a tapasztalataim alapján nézem a világot, és igyekszem segíteni ha van rá módom. mindenesetre köszönöm a hasznos reakciót, Te is sokat segítettél.
a kérdezőnek pedig valóban köszönöm
18 éves vagyok, eddig egyetlen barátnőm volt, de ő se volt bomba nő. Nem is az volt a célom, hogy olyat találjak.
Viszont amióta elhagyott, senkim nem volt és nagyon magányosnak érzem magam, hiányzik a szeretet.
Én sose a bomba nőket akartam, tisztában vagyok az igényeimmel. Viszont akárhány "kevésbé jó" (vagy nem is tudom, hogy mondjam) lánnyal próbálkoztam, mindenki elutasított, mert ők a szőke herceget várják. Na igen, de ha én tudom, hogy sose lesz olyan bomba nőm, akkor azok a lányok, akiket én szeretnék, miért teszik olyan magasra a mércét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!