Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta változni próbálok, de nem megy. Mindenki lenéz, és ha meglátnak egyszerűen már csak a tekintetükkel kiüldöznek a világból, mint egy nemkívánatos személyt. Mit csináljak hogy végre meglássanak engem is az emberek és ne csak a küldőmet?
Gyűlölöm az ilyen embereket mint te 10 es!!
El se hiszed mennyire...megint azt hiszed nem csinálok semmit holott heti 4 kibszott edzésem van és a belemet is kidolgozom mindben és semmi eredménye....és nem eszek sokat egyáltalán mégse megy...ehelyett jössz nekem hogy kitartás...az van addig amíg 1-2 évig csinálod és látod az eredményt....de nekem nincs eredményem!!! És csinálom!!! elegem van hogy azt hiszi mindenki hogy egy lista disznó vagyok holott NEM!!!
heti 5x1 kardió edzés (futás, úszás stb)
jóformán csak zöldséget egyél (NE gyümölcsöket), a cukros üdítőktől is lehet ám hízni rendesen, Ha koplalsz akkor viszont ellentétes eredményt érsz el, szal zabálj de zöldségeket, meg néha csirkét/halat, minden szénhidrátot és zsírt kerülj el messzire
én most testépítek, EÜ karon vagypok benne vagyok a témába, semmi sme lehetetlen, heti 2 kiló is lemehet akár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!