Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Évek óta változni próbálok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta változni próbálok, de nem megy. Mindenki lenéz, és ha meglátnak egyszerűen már csak a tekintetükkel kiüldöznek a világból, mint egy nemkívánatos személyt. Mit csináljak hogy végre meglássanak engem is az emberek és ne csak a küldőmet?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 19:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Gyűlölöm az ilyen embereket mint te 10 es!!

El se hiszed mennyire...megint azt hiszed nem csinálok semmit holott heti 4 kibszott edzésem van és a belemet is kidolgozom mindben és semmi eredménye....és nem eszek sokat egyáltalán mégse megy...ehelyett jössz nekem hogy kitartás...az van addig amíg 1-2 évig csinálod és látod az eredményt....de nekem nincs eredményem!!! És csinálom!!! elegem van hogy azt hiszi mindenki hogy egy lista disznó vagyok holott NEM!!!

2012. dec. 8. 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:
És miket eszel? Az jobban számít, mint hogy mennyit edzel....
2012. dec. 8. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondtam én egy szóval is, hogy nem csinálsz semmit, és lusta disznó vagy? Örülök, hogy gyűlölöd az ilyen embereket, mint én, de már ne is haragudj, nem különösebben rázott meg. Viszont ha tényleg már több éve csinálod, és semmi eredménye, akkor tényleg fordulj szakemberhez! De kérlek, vedd már észre, hogy nem akar itt az égvilágon senki rosszat Neked, hanem segíteni szeretnénk!
2012. dec. 8. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:

heti 5x1 kardió edzés (futás, úszás stb)

jóformán csak zöldséget egyél (NE gyümölcsöket), a cukros üdítőktől is lehet ám hízni rendesen, Ha koplalsz akkor viszont ellentétes eredményt érsz el, szal zabálj de zöldségeket, meg néha csirkét/halat, minden szénhidrátot és zsírt kerülj el messzire

én most testépítek, EÜ karon vagypok benne vagyok a témába, semmi sme lehetetlen, heti 2 kiló is lemehet akár!

2012. dec. 9. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!