Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti szemügyre veszitek a pasi hímtagját, ha olyan nadrágban van, ami láttatni engedi azt?
ugyanmáá csajok ...
nálunk az uszodában a lányok ugyanígy "nem néznek oda", közben meg mást sem hallunk, mint hogy melyik srácnak mekkora és mennyire lehet átlátni az úszónacin (azon az igen átlátszó térdnadrágon) ..
szal jahhh ez ilyen :XD
Sok az álszent lány, ez tény, de sztem nyugodtan megmondhatjátok, mi se vagyunk hülyék :)
Én bevallom oda szoktam nézni. :D
Nő vagyok, szabad, ha a pasik a melleinket stírőlik, akkor nekem ne okozzon szégyenérzetet, ha lepillantok :D
6ossal értek egyet, ha ök nézhetnek, mi miért ne?
amúgy edzésen a fiúk fecskébe vannak, azt meg nem nagyon lehet nem észrevenni..
persze h nincs benne semmi rossz, csak én a lányok álszentségét nem bírom legtöbbször ...
na meg nem arról a bizonyos fecske-fürdőnaciról beszélek, az még piskóta a térdúszóhoz képest, mert az meg aztán olyan extra vékony és átlátszó anyagból van, h sok úszó direkt ezért vesz alá egy "rendes" fürdőnacit is, mert különben kb annyira látszik a farka, hogy akár felesleges is az úszót magára venni, majdnem ugyanaz :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!