Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már veletek olyan, hogy például
verekedés közben puncin rúgtak? Vagy esetleg
beütöttétek valahová?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kíváncsi lennék rá, hogy felér-e egy tökön rúgással. Van-e olyan hosszantartó fájdalom utána?
Hát nem tudom, párszor ütöttem be, hasonlóképpen mint az előző hozzászólók, de mèg mindig nem múlja felül, amikor a kislábujjamat vertem be a szekrény sarkába kb futásból, vagy amikor 2 métert estem ès a tèrdkalácsomra (egyszerűen nem tudom felfogni, hogy még nem tört el semmim se) vagy amikor a sípcsontomat vágtam be annyira, hogy hetekig éreztem ott egy benyomódást, meg mindenféle èrdekes szineket öltött.... szóval szerintem tud fájni, de azért annyira nem, mintha egy férfinak ütnék meg a heréit, hiszen az úgymond végtelen ès nagyobb felület.. Már csak ha az elrendezèsèből itélkezünk, ki lehet következtetni... vagy csak én nem ütöttem be mèg elèggé... (de nem is akarom)
2017. febr. 22. 00:27
22/38 anonim válasza:
Egyszer beütöttem a puncimat a korlátba, nagyon fájt utána... És végigment a fájdalom a lábaimon és a felsőtestemen is...
2017. febr. 22. 11:59
23/38 anonim válasza:
Küzdősportolok, még kezdő vagyok, úgyhogy egyszer-kétszer előfordult sajnos, hogy tökön rúgtam a srácokat. Volt olyan, hogy egyszer az egyik srácot mogyin legyintettem, szegénykém percekig állt és nem tudott mit kezdeni magával a fájdalomtól. Engem is rúgtak már meg, de csak nagyon kellemetlen volt,meg ezen kívül estem gerendára tesi órán, ütöttem be biciklivázba... Kijut nekem ezekből bőven. :'D
Ha innen nézem, fiúknak fájdalmasabb sokkal.
2017. márc. 14. 00:15
24/38 anonim válasza:
Huszonéve egyszer eltalált egy repülő focilabda méhtájékon, hát fájt és szúrt napokig, de nem haltam bele.
2017. ápr. 7. 22:43
25/38 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogy miért fontos ezt megtudnod?
2017. ápr. 28. 00:35
26/38 anonim válasza:
Én gyerekkoromban tornáztam és a gerendára rá estem persze úgy hogy a két lábam két oldalt. Iszonyatosan fájt, nagyon durván, de nem akartam sírni a többiek előtt. Totál belilult az egész. Még olyan kicsi voltam hogy anyukám fürdetett szóval látta és kínos volt a dolog mert nem akartam hogy megtudja. Tisztán emlékszem az egészre. Féltem utána kicsit hogy nem lehet majd gyerekem:D Hát nem tudtam még mi hogy működik:D Amúgy mégis hogy tudnánk összehasonlítani? Honnan tudnánk ti mit éreztek? Ez tök idióta kérdés.
2017. máj. 12. 22:07
27/38 anonim válasza:
En is a ferfi bicikli vazaba vertem be, kibebäszottul, kurvära fajt, utana meg napokig :D szerintem egy kislabujj beutes a nyomaba se er :D
2017. máj. 12. 22:57
28/38 anonim válasza:
Egyszer mikor élére volt állítva az egyik rajztáblám ,és éppen leguggoltam akkor pont eltaláltam a csiklómat a rajztáblám sarkával (háttal álltam az említett tárgynak és nem is gondoltam bele ,hogy ez egyáltaalán megtörténhet :D ). Mivel még sosem adta nekem senki sem kölcsön a pö*ét ,hogy karatézás közben alkalmazzam ,azáltal nem tudok a férfiak ehhez tartozó fájdalmával összehasonlítást készíteni erről.
Viszont emlékszem ,hogx az eset történte után sírvaa fetrengtem a padlón fél órán keresztül! Olyan fájdaalmam mint akkor ,talán még soha nem volt. Másnap még éreztem a fájdalmat ,és méeg harmadnap is vörös voltam odalenn...ciki volt és fájdalmas :D
Emlékszem ,hogy a suliban mikor sétáltam a folyosón a barátnőimmel, ők megkérdezték ,hogy mért járok olyan furán ,mire én azt mondtam ,hogy izomlázam van és ,hogy fáj a lábam xDd
2017. máj. 12. 23:08
29/38 anonim válasza:
Beütöttem valahova és leírhatatlanul fájt sokáig :(
2017. aug. 30. 00:25
30/38 anonim válasza:
Nekem is a fèrfibocikli vázába sikerült beleütnöm, hirtelen nem kaptam levegöt úgy fájt. Aztán nem tudom meddig fájt de kellett egy kis idö hpgy magamhoz térjek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!