Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, előfordult már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előfordult már veletek olyan, hogy például verekedés közben puncin rúgtak? Vagy esetleg beütöttétek valahová?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor kíváncsi lennék rá, hogy felér-e egy tökön rúgással. Van-e olyan hosszantartó fájdalom utána?

Előre is köszi a válaszokat.

2012. dec. 7. 21:30
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Jó, természetesen nem lehet összehasonlítani a két fájdalmat.

A kérdés inkább arra irányult, hogy mennyire fáj egy lánynak ha ott ütés éri, mennyire érzékeny? Jobban fáj-e, mintha a lábadat ütnék meg például? (itt most egy picit helyesbítettem akkor)

Nekem néhány évvel ezelőtt focilabdával találták el a golyóimat és ott rogytam össze a fájdalomtól, vagy 15 percig fájt és még utána is éreztem egy darabig.

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2012. dec. 8. 01:23
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem is rúgtak már meg ott. Hát nem volt egy kellemes élmény. Nem tudom, hogy a tökön rúgás mennyire fájdalmas, de én is rendesen lezsibbadtam akkor. Tesi órán magasugrásnál is volt, hogy megütöttem azzal a léccel, vagy minek hívják. De a rúgás az fájdalmasabb volt sokkal.
2016. dec. 15. 20:44
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Dohányzóasztal sarkának estem neki.

Igaz, csak a szeméremdombomat ütöttem be, de kvára fájt .

2016. dec. 30. 01:05
 14/38 anonim ***** válasza:
66%
multkor a harom eves fiam vagta oda a fejet, nagyon nagyon fajt ! alig birtam felallni sztem feler egy tokon rugassal. de edes volt adott ra egy puszit.
2017. jan. 18. 21:37
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Állandóan verekedtem az unokaöcséimmel játékból,és ott történt ilyen kicsiként.Pokolian fájt!!Pár percig meditáltam is a földön... :D
2017. jan. 18. 21:39
 16/38 anonim ***** válasza:
95%
Ezt ugy lehetne felmerni ha egy "rugogep" ugyanolyan erovel es intenzitassal rugna tokon egy fiut es pinan egy lanyt majd megfigyelni a reakciot kikerdezni mennyire faj es megnezni kinek mikor "mulik" el a fajdalom. Akkor lehetne nemi konzekvenciat levonni... talan...
2017. febr. 6. 23:07
 17/38 anonim ***** válasza:
73%

Volt, de nem fáj különösebben max kicsit jobban mint ha monjuk combon rúgnának.

Tuti nem ér fel vele.

2017. febr. 6. 23:13
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem is rúgtak már meg ott lányként, de egy tökön rúgást fájdalmasabbnak képzelek.
2017. febr. 6. 23:43
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

17-es, valószínűleg nem valami erősen lettél megrúgva ha szerinted különösebben nem fáj.

Egyszer fiú testvérem verekedés közben rúgott oda, tényleg hihetetlenül fáj, össze voltam roskadva legalább egy percig.

2017. febr. 7. 07:03
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Kb annyira fájhat nekik mintha téged nem tökön, hanem makkon rúgnak. Volt, hogy focilabdával makkon találtak de az nem fájt annyira mint amikor egy korlátot sikerült lábaim közé venni. A tökömön kívül még az is szar volt, hogy felsugárzott a fájdalom a hasamba is és kb egy percig folyt a nyálam. >.<

30/f

2017. febr. 15. 00:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!