Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ilyen lányt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ilyen lányt találni?

Figyelt kérdés
Aki őszinte,hűséges,akinek a szeretett fontosabb,érzékenyebb,nem menőzik,és szereti ha a fiú mindig vele van és nem csalja meg stb részletesebben űzibe írók! :(

2012. dec. 7. 17:59
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Tört már össze párszor, és lássatok csodát, nő létemre nem jöttem egy anonim fórumra szidni a férfiakat :)

Pedig amilyen csodálatosak és kemények néha annyira undorítóak is, én mégis szeretem őket.

A fene nem ítélkezik, de ez röhej, amit műveltek. Sajnáltatjátok itt magatokat, ahelyett, hogy igyekeznétek tovább lépni.

2012. dec. 7. 20:17
 32/40 anonim ***** válasza:
Szerintem te még az életben nem voltál igazán szerelmes! Vagy pedig az idők során olyan kemény lett a szíved mint a kő! Vannak akik még éreznek! Vannak akik mernek sírni. Vannak akik nem rohannak előre, hogy jó akkor gyorsan jöjjön a következő!Vannak akik vannak olyan bátrak hogy mernek sírni, és tudnak meggyászolni egy kapcsolatot!
2012. dec. 7. 20:23
 33/40 anonim ***** válasza:

:'D

Vannak, akik nem égetik magukat porig ismeretlen emberek előtt a nyáladzásukkal :))

2012. dec. 7. 20:24
 34/40 anonim ***** válasza:
Milyen szánalmas vagy!
2012. dec. 7. 20:25
 35/40 anonim ***** válasza:
Látom más nézeteket vallunk a szánalmasról.
2012. dec. 7. 20:27
 36/40 anonim ***** válasza:

Na! Az ilyen rideg frigid érzéketlen ribancokkal van tele a világ! Ez a menő! Olyan cool vagy! :) Semmi érzelem nyilvánítás! De aki csinálja még az se hagyjuk szó nélkül!

Élvezni tudsz egyáltalán? Vagy az is ciki!?

2012. dec. 7. 20:33
 37/40 anonim ***** válasza:

Szóval frigid vagyok, mert nem sírom el minden ismeretlennek,hogy milyen szemét a világ? :)

És ettől ribanc is leszek? :)

Elárulnád nekem, hogy a két fogalom hogyan létezhet együttesen? :)

2012. dec. 7. 20:34
 38/40 anonim ***** válasza:

Halál a sarlatánokra! Mostantól statárium lép életbe!!

- a nők elutasíthatják a férfiakat. FELFÜGGESZTVE!

- rinya nyavajgás FELFÜGGESZTVE!

- pénzes pasihoz való jog felfüggesztve!

- Azért mert nem tetszik a srác vagy mert nincs pénze és ezért nem kell való jog FELFÜGGESZTVE!

Aki ezeket megsérti bitófára kerül, minden Vasárnap délben akasztás lesz a főtéren.

Az anyósokat máglyán égetjük el!

2012. dec. 7. 20:37
 39/40 anonim ***** válasza:
Minden ismeretlennek! Hát szerintem pont itt lehet az ember őszinte! Ki van itt? Csak betűk!! Ha még a betűk előtt sem mersz önmagad lenni akkor mikor!? És az érzéketlenség szerintem igen is együtt jár a ribancsággal! Tudod mi az igaz szerelem alap feltétele? A spontán bizalom!!! Anélkül nem megy! Én megértem hogy sok ember bizalmatlanná, érzéketlenné válik! DE NE HAGYJÁTOK! KÜZDJETEK ELLENE! Mondjuk megértéssel.....
2012. dec. 7. 20:46
 40/40 anonim ***** válasza:
Igazad van testvérem, áldjuk az Urat! Gyertek testvéreim gyűljetek össze, hállelúja, hállelúja!
2012. dec. 7. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!