Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen lányt találni?
Tört már össze párszor, és lássatok csodát, nő létemre nem jöttem egy anonim fórumra szidni a férfiakat :)
Pedig amilyen csodálatosak és kemények néha annyira undorítóak is, én mégis szeretem őket.
A fene nem ítélkezik, de ez röhej, amit műveltek. Sajnáltatjátok itt magatokat, ahelyett, hogy igyekeznétek tovább lépni.
:'D
Vannak, akik nem égetik magukat porig ismeretlen emberek előtt a nyáladzásukkal :))
Na! Az ilyen rideg frigid érzéketlen ribancokkal van tele a világ! Ez a menő! Olyan cool vagy! :) Semmi érzelem nyilvánítás! De aki csinálja még az se hagyjuk szó nélkül!
Élvezni tudsz egyáltalán? Vagy az is ciki!?
Szóval frigid vagyok, mert nem sírom el minden ismeretlennek,hogy milyen szemét a világ? :)
És ettől ribanc is leszek? :)
Elárulnád nekem, hogy a két fogalom hogyan létezhet együttesen? :)
Halál a sarlatánokra! Mostantól statárium lép életbe!!
- a nők elutasíthatják a férfiakat. FELFÜGGESZTVE!
- rinya nyavajgás FELFÜGGESZTVE!
- pénzes pasihoz való jog felfüggesztve!
- Azért mert nem tetszik a srác vagy mert nincs pénze és ezért nem kell való jog FELFÜGGESZTVE!
Aki ezeket megsérti bitófára kerül, minden Vasárnap délben akasztás lesz a főtéren.
Az anyósokat máglyán égetjük el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!