Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen lányt találni?
Kedves 20. Ne legyél bunkó! Az nem bejövős! Maragy csak kedves! Amilyen vagy! És akkor remélhetőleg megtalálod aki igazán hozzád való! Egyébkén a pasik nem értem miért ilyenek! Te se vagy szerintem különb! Aki elküld az kell!!!! Akinek kellenél meg fogadjunk észre sem veszed! Mindenki illúziókat kerget! Nem értem az miért jobb mint szeretkezni valakivel aki téged akar!
2012. dec. 7. 19:24
Nem mondanám, hogy túlzottan finnyás lennék :) Legutóbb olyan lánnyal voltam, aki mindaddig amíg együtt voltunk azt éreztette velem, hogy tökéletes vagyok és ilyen fiúról álmodik minden lány. És ez most nem egoizmus, de igaza volt, tényleg olyan voltam mint a mesékben. Aztán hirtelen a semmiből, minden jel nélkül másnap dobott. Én már másodszorra élek át ilyet egymás után, ebből kifolyólag ne csodálkozzon senki, hogy már nem bízom az igazi megtalálásában. Főleg, hogy azt látom, ha részegen oda áll valaki egy lány elé, abból tartósabb kapcsolatok lesznek, mint mikor én odafigyelek a partnerem minden rezdülésére.
Vagy csak nagyon szerencsétlenül húzok a kalapból, de akkor meg remélem egyre nő az esélyem jót találni.
2012. dec. 7. 19:36
2012. dec. 7. 19:37
És még annyit: nekem nem csak egy együttlétre kellenek a lányok. Egyszer volt ilyen élményem és elég is volt. Furcsán fog hangzani, de rosszul éreztem magam utána, mert úgy éreztem megaláztam.
2012. dec. 7. 19:39
Szerintem is megalázó egy egyéjszakás kapcsolat... Nehéz ez!!! De ne add fel. AZ ELŐDÖK HIBÁI MIATT NE BÜNTESD A KÖVETKEZŐT! Ami nagyon nehéz.... Tudom! De neked se esne jól ha valaki azért lenne veled genya mert az exe megbántotta...
2012. dec. 7. 19:54
Ebben igazad van és nem is vagyok 'genya' senkivel sem, csak a szomorúság beszél belőlem, mert már megint egy olyan lányban csalódtam, akire mindig vágytam és akiből soha nem néztem volna ki olyasmiket, mint amiket a szakítása során művelt velem. A legnagyobb baj pedig az, hogy még mindig sokat gondolok rá és az azóta volt randikon is ő a mérce, pedig nem szabadna.
2012. dec. 7. 19:58
Adj időt magadnak! Csak az idő segít. Én is ugyanebben a cipőben járok! Randiztam de nem megy. Folyton rá gondolok. Legutóbb is megcsókolt a pasi... Becsuktam a szemem, és amikor kinyitottam olyan rossz volt hogy nem ő áll ott. Úgyhogy nem folytattam... Ami neki biztos rosszul esett, de még rosszabbul esett volna ha nem vagyok őszinte... De megértő volt szerencsére! Úgyhogy most várok.. Egyszer csak elmúlik!
2012. dec. 7. 20:10
Megszakad értetek a szívem.
Biztos marha jó nektek, hogy egymást sajnáljátok. Ebből mégis mi előnyötök származik??
A "maragy"-on pedig kikészültem.
2012. dec. 7. 20:11
Kedves 28. egyszer majd a te szíved is összetörik. Akkor majd megnézheted magad!!!
2012. dec. 7. 20:15
28: Miért baj az, ha van akinek nem könnyű túllépni a kapcsolatain? Itt névtelenül lehet beszélgetni róla és senki nem ítél el miatta. Ja, mégis :)
2012. dec. 7. 20:15
Kapcsolódó kérdések: