Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres ennyi huszonéves 10-15 évvel idősebb nőt?
Jaj, kár volt mondani a privit! Inkább itt most egyben megválaszolom az összeset! :D
Drágáim! :) 37 éves vagyok, és NEM vonzanak a fiatalabb férfiak, sajnálom, de ez van. Tudom, mindenki ezt mondja, de lett volna már számtalan lehetőségem "kipróbálni", de egyikkel sem éltem... én már csak ilyen régimódi vagyok. :) Aranyosak vagytok, imádlak benneteket, de tényleg GARANTÁLTAN nem fogok ágyba bújni egyikőtökkel sem! Vannak kortársaim, akik szívesen megteszik, sok sikert hozzájuk! :)
Én ennek örülök :)
24 éves nő vagyok és világ életemben az idősebb férfiakat szerettem :)))
Mostmár legalább nem hallgatom, hogy k*csög vagyok :)
Nem :)
Csak általában amit itt a nőktől olvasok az számomra elfogadhatatlan. A férfiak társasága kellemesebb.
Viszont te nem ilyen vagy. Hamarabb csalsz mosolyt az arcomra, mint kiábrándultságot :D
Ó, köszönöm! :)
Azt már megtanultam, hogy ha egy NŐ-től kapok "bókot" az igazán értékes! :)
Igen, ebben nincs hátsó szándék :D
Ezt már én is kitapasztaltam :D
Bár tud lenni benne hátsó szándék, de ilyenkor kéréssel vagy önsajnálattal szövődik a bók :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!