Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes belém, ha ezt kérdezi?
Figyelt kérdés
Ma az egyik fiúhaverom,aki tetszik. Csinált egy nagy hülyeséget.Én meg mondtam neki,hogy milyen hülye,meg hogy most haragszom.(perszeviccesen) Ő pedig szomorúan kérdezte,hogy most utálsz? :( De aztán röhögtünk.
Meg amikor beszélgetünk mindigf fel jön valami ,és mondja,hogy neki én kellek.De azt mondja csak viccből mondja.
Lehet,hogy csak nagyon jó barátként szeret ennyire,vagy flörtölget velem?
2012. dec. 7. 15:17
1/8 anonim válasza:
Szerintem többet akarna és így akarja ellenőrizni a reakcióidat. Aztán rá mondja hogy csak vicc volt, így nyer magának még egy kis időt a terepszemlére.
2/8 anonim válasza:
elsőnél a pont... egyébként az is lehet, hogy nem biztos abban, hogy te kellesz neki...
3/8 anonim válasza:
és mindehhez 13 évesek vagytok ... ez bármi lehet tőle
4/8 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk...
2012. dec. 7. 15:26
5/8 anonim válasza:
Simán te is elsüthetsz ilyen poénokat:Nekem te kellesz nézd meg mi a reakciója és utána mond neki, hogy vicc volt.:)
6/8 A kérdező kommentje:
Szoktam is. :))
2012. dec. 7. 19:09
7/8 anonim válasza:
Ilyet én is szoktam csinálni fiúhaverommal, pedig nem vagyok szerelmes belé.
Ettől még lehet, hogy neki tetszel, talán kérdezd meg :)
8/8 anonim válasza:
mogy zoralos dolgokat, hogy olyan jo h van neked mert ilyne jol megvagytok azt elöbb- utobb eljutsz ahoz h elmond neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!