Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfi aki nőcsáábász volt, képes megváltozni, hűségesnek lenni?
ASOT mindenki a saját tapasztalataiból merít. Konkrétan tudok olyan esetet ahol a pasi már a második gyereket hagyta ott - a második nőtől - egy fitying nélkül, de már annyival okosabb lett hogy mostanra gyerekes nőt talált magának. Talán ott már nem okoz nagy kárt, míg ott lesz. A két gyerkőc jelenleg egy fityinget sem kap apucitól. A második nő mindent meg tett hogy megváltoztassa. 9 évig voltak együtt. Utólag ki derült hogy 1-2 évente megingott és eljárogatott máshova is.
Én nem akarlak meg győzni az igazamról és igenis legyen mindenki büszke rá hogy meg változott. De ne legyünk rövidlátók!
nem azt mondtam h nincs ilyen, persze vannak ilyenek.
DE! De nem mindig a pasi a hibás, az a nő is hibás valahol, aki ilyenbe belemegy, eszi a pasinak a szavait egy szeretlek bogaramtól már elolvad mert örül h végre van egy jó pasim, hamar túl hamar beengedik az emberek az életükbe a másikat még azelőtt mielőtt kicsit megismernék.
És a sok csalódott ember az hamarabb bele is megy "mert végre van egy ember aki azt mondja h szeret"
99% hogy ... nem.
Lehet eljátssza ideig óráig, utána majd jön azzal ha beleakadt egy másik csajba, hogy nem mindenkinek való a monogámia.
Én képes vagyok rá igen.
Azért nőcsábászkodik a legtöbb férfi, mert nincs olyan, aki miatt érdemes lenne kötelezettségeket vállalni. Amint lesz ilyen ember, akkor szerintem mindenki hajlik egy komoly kapcsolatra
jajj te szegény utolsó nőféle!
te is csak nyaff nyaffolni tudsz?
Téged is elhagytak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!