Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy olyan férfi aki nőcsáábász...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan férfi aki nőcsáábász volt, képes megváltozni, hűségesnek lenni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 7. 14:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem. Meg fog dugni, te hagyod, mert jól néz ki, aztán pedig otthagy. Esetleg ha jó nő vagy, lehet h több menetre is jó leszel neki.
2012. dec. 7. 14:37
 12/28 anonim ***** válasza:
Apukám nagy nőcsábász volt fiatalon. Aztán jött anya. 29 éve házasok, azóta más nőre még csak rá sem néz olyan szemmel. Viszont anyut a mai napig a tenyerén hordja. Csak remélem, hogy egyszer én is ilyen párt találok.
2012. dec. 7. 14:39
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem az alaptermészet az ami az ember tulajdonságai alapján kialakult mentalitással korrelál.
2012. dec. 7. 14:43
 14/28 anonim ***** válasza:

Pontosan...és az ember mindig változik.

Más a felfogása gyerekkorban,más tinéfzserkorban,más fiatal felnőttként,felnőttként és öregként.

A nőcsábász jellemző a legtöbb esetben nem egész életre szól ;)

2012. dec. 7. 14:46
 15/28 anonim ***** válasza:
Hehe En a huseges eletformat meg untam 1 idig es most elem a nocsabasz korszakom 24 F
2012. dec. 7. 14:56
 16/28 anonim ***** válasza:

Képes megváltozni. Az emberek változnak.

Főleg ha gondolkodó, fejlődni képes emberről van szó. Simán átértékelheti az életét.

De őket azért ne keverjük össze a jobbra-balra esküdöző "így meg úgy megváltozom a kedvedért" emberekkel.

2012. dec. 7. 15:08
 17/28 anonim ***** válasza:

Egy kicsit offolok, mert ez egy érdekes elmélet.

Én úgy gondolom, hogy minden embernek vannak bizonyos jellemzői és ahogy írtad "felfogása" azaz gondolatmenetben észlelhető változás. Lényegében ha egy tulajdonságot már birtokba veszünk nem tudjuk le rázni magunkról, legfeljebb ellenállni a kísértésnek a körülményeink miatt - szeretünk; félünk; rizikózunk; tisztelünk; elgyengülünk stb. -. Ettől még a kard a levegőben lóg...

Ismerünk embereket akik gőgösek, anyagiasak, undokok, irigyek, érzelgősek, nagyvonalúak, előzékenyek, kedvesek, mosolygósak, lusták, alattomosak, gerinctelenek, hiúk, egoisták stb. Ezt nem lehet levetkőzni, hogy úgy mondjam a bőrünkből nem tudunk kibújni. Viszont - a nőcsábász típushoz vissza térve - lehetnek olyan körülmények amik miatt disztingválunk. Ez a körülmény lehet pl. hogy szeretjük a párunkat, vagy anyagilag kockázatos lenne egy válás, vagy van közös gyerek, vagy az asszony elevenen meg nyúzná az illetőt. Így megismétlem magam:

A körülmények változnak, de az ember alaptermészete nem!

Nem kötözködni akarok, csak a meglátásaimat akartam megosztani a fentebb írt hsz.-al kapcsolatban. Ezt a nézetet nem mindenki osztja, így szerencsére van még egy ok hogy ne legyen minden ember tök egyforma ;)

2012. dec. 7. 15:16
 18/28 anonim ***** válasza:

15:16:

Elolvastam a hozzászólásodat. Előre mondom, hogy én sem kötözködni szeretnék. Végiggondoltam a dolgot, mert szépen, érthetően írtál, de ha belegondolok, hogy mennyi mindenben megváltoztam, mennyi mindent átértékeltem, és hogy az általam jól ismert emberek is mennyi mindent mondtak vagy tettek korábban, amit ma már elképzelhetetlennek tartanék róluk, úgy vélem, hogy nem oszthatom a véleményedet.

2012. dec. 7. 15:23
 19/28 anonim ***** válasza:
Akkor úgy látom kedves kérdező kaptál alternatívát mindkét végletből így már csak rajtad áll, hogy ez mennyiben segít a helyzeteden :)
2012. dec. 7. 15:28
 20/28 ASOT ***** válasza:

mennyi szűk látókörű ember van itt...már bocs.

De általában ezekre az emberekre a pasik többsége irigy.

A nők pedig akik ellenük vannak azokat kihasználták és elhagyták egy szex után vagy 1-2 hét után, a gond meg az volt h hamar beleszerettek a nők, már beengedték a kis lelki világukba mielőtt megismerték volna jobban...

De persze van aki nem fog változni de a többség hidd csak el meg tud változni ha végre talál egy olyan nőt aki mellett majd lesátorozik.

2012. dec. 7. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!