Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki mindig mosolyog rám, látszik rajta, hogy bejövök neki, de van pasija. Most ilyenkor mi van?
nem csak félreérted?
Sajnos én pl. közvetlen vagyok az emberekkel. Ugyanúgy mosolygok rájuk, közvetlen vagyok velük, kedves vagyok velük... stb. és már nem egyszer volt ebből félreértés, mert ők félreértették a dolgot.
első verzió. A lány egy képmutató disznó, hisz abban ,hogy mindenki felé fel kell tennie a boldogság maszkot, mindenki megérdemel egy kedves mosolyt címszó alatt, ezzel a saját imázsát növeli, ha mindenkinek a szépet mutatja, és ő ezáltal közkevelt személyiséggé válik.
Kettes verzió. A paliját már annyira unja mint a szemetet, csak azért tartogatja,hogy ne legyen tömeglen a luka, tehát csak puncihézag pótló szerepe van.Arra van tartva, ránevelve, hogy azért legyen. Amint jön egy jobb, hamarosan pi>csán lesz rúgva. Te vagy ezek szerint a jobb, és most éppen mossa az agyadat, hogy szabadítsd már ki ebből a régóta tartó szarunalmas kapcsolatából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!