Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallhat egy nő szerelmet a férfinak? Mi a véleményetek egy ilyen helyzetről?
Figyelt kérdés
Felnőttekről van szó.2012. dec. 6. 20:00
11/35 anonim válasza:
Igen, vallhat, de ebben a helyzetben fel kell készülni arra is, hogy esetleg nem lesz pozitív a fogadtatás. Az a kérdés, hogy ha így van, veszíthetsz-e valamit? Mondjuk a főnöködről, tanárodról van-e szó, vagy egy olyan pasiról, akivel nem fontos, hogy továbbra is jó kapcsolatban legyél.
Ezeket kell mérlegelni.
No meg azt, hogy ha ő is így érez, akkor hogyan tovább... Vállalnád például, hogy szerető legyél??
12/35 A kérdező kommentje:
Szeretném, ha megmaradna a jó kapcsolat vele- ezért is vagyok tanácstalan...
2012. dec. 6. 20:17
13/35 anonim válasza:
Vannak jelek? Utal valami arra, hogy tetszel neki? Egyébként hány évesek vagytok, mi a kapcsolat köztetek?
14/35 anonim válasza:
Akkor ne tökölj. Hajrá, ha emezt szereti jobban, úgyse haggya el,magadnak meg adtál egy esélyt. Ne várj sokáig, még a végén feleségül veszi, akkor már cseszheted! Amig még nem házasodtak össze, mard el tőle nyugodtan, mit számít.
15/35 A kérdező kommentje:
Már összeházasodtak. :(
Én 32 éves vagyok, ő 62.
2012. dec. 6. 20:30
16/35 anonim válasza:
ÁÁ! Akkor hagyd. Ha csak párkapcsolat, azt nem nagy cucc szétrombolni,nyugodtan, az még semmi, de házas életet azt ne, azok már tényleg szeretik stabilan egymást. Van még ezer másik jó pali is.
17/35 anonim válasza:
Nem lehet "elmarni" valakit csak úgy. Csak akkor állhat 2 ember közé egy 3., ha ott már van egy rés, vagyis nem tuti a kapcsolat.
Azt nem írtad, hogy szerinted tetszel-e neki, utal-e valami erre?
18/35 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy kedvel. Nagyon kedves, figyelmes, türelmes velem- de én többet szeretnék...
2012. dec. 6. 20:40
19/35 anonim válasza:
A nyílt szerelmi vallomást elvetném, megpróbálnám burkoltabb módon kiugrasztani a nyulat a bokorból.
20/35 A kérdező kommentje:
Hát én is végszükség esetére tartogatnám a vallomást... Szerinted hogyan lehetne azt a bizonyos nyulat kiugrasztani- írhatsz privát üzenetet is.
2012. dec. 6. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!