Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim a szexről faggatnak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim a szexről faggatnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szüleimmel sohasem voltam olyan viszonyban, hogy bármit megbeszélnénk. Sőt, inkább csak hétköznapi dolgokról beszélünk. De mostanában, hogy 18 elmúltam, folyton erről kérdeznek. Én pedig ezt nem akarom. Nálam ez az üljünk le és beszélgessünk nem megy, legalábbis velük nem. Egy idegennek előbb kitálalok, mint nekik, és nem azért, mert nem szeretem őket. Van egy fiú barátom, akivel tényleg nagyok jó barátok vagyunk, sokszor eljön értem kocsival, mert nem lakik messze, és elmegyünk pl. billiárdozni. Akkor utána napokig magyarázkodom, hogy barát, és nem akarják elhinni, hogy semmi több. Ami igaz, hogy tényleg volt már dolgom pasival, de én erről nem akarok beszámolni. Nem is akartam soha bemutatni a barátomat, mert akkor tisztában lennének vele, hogy én vele csinálok olyasmit, és én azt sem akarom, hogy ők erre gondoljanak.
2009. aug. 19. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mond el ezt nekik , hogy nem akarsz velük ilyenről beszélni, mert kínos számodra, vagy akármi. Vagy már megtetted? Ha igen, mit szóltak?
2009. aug. 19. 20:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát legutoljára, amikor father azt kérdezte, hogy "hogy vagy ezzel a sráccal, mint fiú-lány", akkor azt mondtam - mert épp egy Auchanos újságot olvastam -, hogy ilyen drága egy spirál füzet? Aztán gyorsan kimentem kiszedni a ruhákat a mosógépből. Azt még sosem mondtam, hogy nem akarok erről beszélgetni, illetve nem csak erről, az érzéseimről sem beszélek soha.
2009. aug. 19. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ideje lenne elfogadniuk, hogy felnőttél és hogy van barátod. Beszélj velük, hogy zavar az állandó faggatásuk. Nyugodtan és türelmesen magyarázd el nekik hogy érzel.
2009. aug. 19. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
érdeklődj ők élnek e még szexuális életet:D
2009. aug. 19. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!