Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jézusom, szerelmes vagyok? Vagy csak fellángolás?
Ismerek egy fiút, akivel nagyon jóban vagyunk. Ő bevallotta hogy szerelmes belém, de én többször elutasítottam mert nem éreztem semmit. Azt is leírom azért, nemtudom mennyire számít, szedtem 6 hónapig antipszichotikumot személyiségzavarra (kb 1 évig alig voltak érzéseim).. 18 órákat aludtam, és nem éreztem szinte semmit senki iránt. Pénteken abbahygtam a gyógyszert, mert elegem volt. Szombaton összevesztem azzal a fiúval. Ekkor tudtam sok idő után végre elöszőr egy jót sírni. Most elárasztanak az érzelmek, és nem tudom kezelni őket. Pár nap alatt a fiúba szinte beleszerettem úgy érzem. Csak rá gondolok, és most jöttem rá h nagyon nagyon szeretem. Mi okozhatja ezt? A gyógyszer elhagyása? Vagy csak fellángolás? Hiányérzet? Vagy beleszerettem? Mit történt?
17/L
Szeretnék engedélyt kérni, hogy ezt idézhessem! Zseniálisan nagyon jó! :D
Kérdező,
Szerintem is hagyd kicsit tisztulni a képet, ha utána is így érzel, akkor hajrá! És egyébként is kitartást mindenhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!