Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Fontos nektek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Fontos nektek, hogy ennél izmosabb testű legyen a fiútok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Írjátok meg azt is, hogy hány évesek vagytok. Köszi! Puszi! :D

2012. dec. 5. 19:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is pont jó.:)
2012. dec. 5. 20:16
 12/22 anonim ***** válasza:
26%
Igazi köcsög van a képen.. A 16évesen cida megy a wc-be lányoknak jön be az ilyen!Egy rendes lány , nem a kockás hasat nézi..
2012. dec. 5. 20:30
 13/22 ktk312 ***** válasza:
87%

Nem hiszem csak az átlag jobban kedveli ráadásul én is jobban érzem magam, mintha löttyedt dagadt disznó lennék avagy pálcika.

Amit nem bírok még azok akik gyúrnak xd Nem hogy kezdenének egy sportot, amivel ugyan több idő de hasznosabb az izomzat kialakítás is...

2012. dec. 5. 20:34
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Pedig ennek a kiscsákónak a karja eléggé pálcika.
2012. dec. 5. 20:36
 15/22 anonim ***** válasza:
13%
ez izmos ?:D ez csirke...Másnak a csuklója olyan mint ennek a karja ..:D
2012. dec. 5. 21:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Azt se tudod mit beszélsz..
2012. dec. 5. 21:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem izmos, nekem nem jön be. Egyébként ha van olyan pasi aki ettől izmosabb nem biztos h koxol... 26
2012. dec. 8. 19:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem szoktam nézni, mennyi izom van egy pasin. Persze van egy határ, de elég széles körű:D

EZ EGY ISTEN. *.* A barátom pont ugyanígy néz ki most. Bár én úgy szerettem meg, hogy nem voltak kockái, sőt, csak a karján volt egy némi izom(maradvány), most újra rendszeresen sportol, és kezdenek visszajönni a kockái, amit.. hát, őszintén? Nem bánok...:P

Ez a pasi nagyon teszik, pont az ideálom! Nem vetem meg a kicsivel vékonyabbakat, sem a picivel izmosabbakat sem. A kigyúrt állatok meg kifejezetten taszítanak...

16/L

2012. dec. 8. 19:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Ez olyan messze van az izmostól,ez egy girnyó geek.

Semmi alakja,semmi férfiasság.

Az igazi nőies csajoknak ez a gyerek tuti nem jönne be.Nyikhaj,semmi nincsen benne.

Attól még,hogy izmos vagyok nem vagyok telenyomva koxxal.Ezt is csak a sok hozzáértő állítja.

Akin szerint a kondi nem sport akkor azt szerettel meghívom egy heti edzésre velem,ha végigcsinálja akkor meghajolok előtte,jah és a kaját is be kell lőnie,számolgatni kimérni,megfőzni.

Kb. edzés végén néha négykézláb mászok fel a lépcsőn,mert szétszakad mindenem.

De ezt biztos mindenki tudja,aki szerint ez nem sport.

2013. febr. 5. 16:54
 20/22 anonim ***** válasza:

hat ez a gyerek is ilyen parti gyuros lehet

50 kilot a nyakaba akasztanek osszesne

nem azt mondom hogy en ki vagyok gyurva

de akkor legalabb ne kemenykedjen vele

ja es ez asse tudja mi az hogy edzes

hol a valla a csukjaja a hata

ha valaki edz azt normalisan tegye

ne kocsog modjara

-az en testalkatom is kb ilyesmi csak nekem mindenhol arányos az izomzatom

ehhez a mellhez minimum 33as kar kene de inkabb 36 os

es ferfias vall

kerlek ne offoljatok

csak velemenyt irtam

2013. febr. 5. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!