Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki 21 éves és még nem volt szerelmes? Furcsának tartanátok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

20f

még csak nem is csókolóztam

2012. dec. 4. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, megértem a helyzetedet, de kockázat nélkül nincs győzelem (igen, elcsépelt közhely, de igaz). Szerintem próbálj meg "tét nélkül" ismerkedni, beszélgetni, aztán majd alakul a dolog. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, ez igaz, de szerintem úgyis csak olyat engednél közel magadhoz, akiről tudod, hogy jó ember. Nyilván te sem akarsz csalódni, senki nem akar fájdalmat magának, ez így logikus. Viszont a kockázatot vállalnod kell. Ha elesel, és megütöd magad, mit teszel? Felállsz, és továbbmész, bármilyen nehéz is. Lehet, hogy néha a lelki fájdalomtól össze fogsz omlani, de lesznek körülötted olyanok, akik tartják majd benned a lelket, és átsegítenek a nehézségeken. Ráadásul ezektől a fájdalmaktól erősebb és tapasztaltabb leszel. Én is csalódtam rengeteg emberben, az emberek többsége nem olyan, amilyennek gondolnád. Sokan hazudtak már nekem, semmibe vettek, kinevettek, de ez benne van a pakliban. Tudom, ezt így könnyű mondani, de hidd el, hogy ezek az élmények is kellenek a teljes élethez, bármilyen rosszak is.
2012. dec. 4. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:

"Viszont a kockázatot vállalnod kell. Ha elesel, és megütöd magad, mit teszel? Felállsz, és továbbmész, bármilyen nehéz is."

Nagyon igaza van az előttem szólónak. Jó a hasonlat. Az ember már csak olyan, hogy feláll és megtanul járni, kockáztatva azt is, hogy elesik és megüti magát, akár többször is. Ha viszont nem áll fel, elsorvadnak a lábai.

2012. dec. 4. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem furcsa :) én is 21 vagyok. sokszor azt hittem, hogy szerelmes vagyok, de ez mind csak fellángolás volt, semmi több.
2012. dec. 5. 00:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2012. dec. 5. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!