Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a melegek ütik a tamtamot az azonos neműek
házassága, gyerekvállalása témákban, a leszbikusok nem
igazán?
Általában nem a nő-nő viszony veri ki egyeseknél a biztosítékot, hanem a férfi-férfi. Így erre jobban van kereslet, ezt mutatják az újságban.
2012. dec. 4. 21:02
Bármelyik nő képes gyermeket szülni...egy pasinál ez már kissé komplikáltabb.
2012. dec. 4. 21:36
Most akkor gondolkozz. Egy nőt meg lehet mesterségesen termékenyíteni. Aztán azt semmi nem tiltja, hogy a leszbikus társával nevelje. Egy pasinak erre nincs lehetősége.
2012. dec. 4. 22:04
Így van. Ha egy leszbikus nő gyermeket szeretne, nem annyira nehéz összehoznia, mint két férfinak.
2012. dec. 8. 11:12
egy leszbikusnak nem probléma gyereket vállalni
2012. dec. 8. 12:09
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én igazán a neveléshez való jog-ra gondoltam, nem az "összehozáshoz". Tudom, egy leszbikus jobban tudja titkolni, hogy kivel él együtt, kivel neveli, miképp azt is, hogy leszbikus. Azokra gondolok, akik nyíltan felvállalják.
Azért az sem lehet olyan egyszerű... A neten elég durva sztorik is vannak, nézz utána.
2012. dec. 9. 08:48
A statisztikák szerint több meleg van, mint leszbikus, és ahogy már korábban is mondták, a leszbikusok a társadalmi normák nyílt kihívása nélkül is el tudják érni azt, amit szeretnének.
2012. dec. 9. 10:52
A neveléshez való jogot felejtsd el, mert ilyen nem létezik. Az a gyerek joga, hogy neveljék, a lehetőségeknek megfelelő környezetben, és nem a szülőé, hogy neveljen.
A melegek házassága körül nem értem a heterók hisztijét, őket ez semmiben nem kéne, hogy zavarja. A gyereknevelés már rázósabb. Amíg megtámadnak (akár szóban) egy párt, mert megfogták egymás kezét, addig nem kéne egy gyereket is kitenni ennek a gyűlöletnek. Amíg nem bújnak elő a melegek tömegesen (hadd szokják a homofóbok), addig nem nagyon lesz ebben változás.
Szerintem.
39F
2012. dec. 10. 21:35
Hm, szerintem ez általánosságban nem igaz, de gondolom te most csak Magyarországról beszélsz. Nem tudom, a meleg férfiak talán Mo-n jobban szervezettek ilyen téren, bár én nem látom annyira, hogy errefelé annyira nagy téma lenne ebben kapcsolatban, néha felbukkan a hír, hogy a szentkeresztények meg a jobbikos neonácik beakarják tiltani a felvonulást/alkotmányt módosítanak meg ilyenek, de akkora randalírozás nem szokott lenni a melegek részéről ezzel kapcsolatban, eléggé kezdetleges stádiumban vannak még az ilyen 'meleg jogi tüntetés' dolgok Mo-n.
2013. ápr. 8. 23:33
Kapcsolódó kérdések: