Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik férfi elmagyaráza nekem?
Van egy srác, nagyon sokáig magától hívogatott, napi szinten. Majd közöltem nagyon kedvelem, mivel csak kínoz, nem lép, jobb, ha hagy. Eltünt. Pár héttel később újra keresett. Letiltottam, nem vettem fel a telefonjait. Ismét nem hallottam róla.
Most újra felbukkan , felhív.
Ha nem érdeklem miért keres? Ha meg érdeklem, miért nem lép, ha tudja, hogy mennyire kedvelem? Én ezt nem értem.
:(
Nem gyerekről van szó.
Jobb ha örökre hagyod az illetőt.
Nyugodtan küldj neki egy sms-t, hogy meg volt a lehetősége bármire,de nem élt vele, most pedig 1év nem találkozás után jobb ha hagy, mert nincs értelme kommunikálnotok.
Az ilyen döntésképtelen eltűnős-megkeresős hapsik miatt csak megszívják a nők!
Egy igazi határozott férfi tudja mit akar,és aki igazán találkozni szeretne,az megkeres és mindent megtesz, hogy lásson.
Hagyd a fenébe,ne edd rajta magad.Neki kényelmes, ha betárcsázza a számod,de az is ugyanolyan kényelmes ha nem veszed fel a telefont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!