Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valamelyik férfi elmagyaráza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamelyik férfi elmagyaráza nekem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, nagyon sokáig magától hívogatott, napi szinten. Majd közöltem nagyon kedvelem, mivel csak kínoz, nem lép, jobb, ha hagy. Eltünt. Pár héttel később újra keresett. Letiltottam, nem vettem fel a telefonjait. Ismét nem hallottam róla.

Most újra felbukkan , felhív.

Ha nem érdeklem miért keres? Ha meg érdeklem, miért nem lép, ha tudja, hogy mennyire kedvelem? Én ezt nem értem.

:(

Nem gyerekről van szó.

2012. dec. 4. 18:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem jól értelmezed. Én adtam időt a lépésre, mert keresett, mintha mi sem történt volna. Erre lettem idővel ideg, és feladtam.
2012. dec. 4. 19:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a leg célra vezetőbb az lenne ha leülnél vele és elmondanád neki, hogy neked most mi is az igazi problémád vele. Szerintem - ha nem gyerek - igazán meg fogja érteni és esetleg még meg is követ ha baromságot csinált. A kommunikáció csodákra képes, csak egy kicsit akarni kell hozzá. Azért ne támadd le rögtön ezzel, csak finoman lépésről-lépésre...
2012. dec. 4. 19:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Csak már hibáztam és nem tudom hogyan hozzam helyre?
2012. dec. 4. 19:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Jobb ha örökre hagyod az illetőt.

Nyugodtan küldj neki egy sms-t, hogy meg volt a lehetősége bármire,de nem élt vele, most pedig 1év nem találkozás után jobb ha hagy, mert nincs értelme kommunikálnotok.

Az ilyen döntésképtelen eltűnős-megkeresős hapsik miatt csak megszívják a nők!

Egy igazi határozott férfi tudja mit akar,és aki igazán találkozni szeretne,az megkeres és mindent megtesz, hogy lásson.

Hagyd a fenébe,ne edd rajta magad.Neki kényelmes, ha betárcsázza a számod,de az is ugyanolyan kényelmes ha nem veszed fel a telefont!

2012. dec. 4. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet. 1 év hosszú idő és nem tudhatja senki hogy milyen okok álltak a háttérben. Arról nem beszélve hogy mindenki meg érdemel még egy esélyt. Főleg ha kettőn áll a vásár... Egy beszélgetésbe még senki sem halt bele
2012. dec. 4. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Hívd fel.
2012. dec. 4. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!